AZ wijkt uit naar Grolsch Veste voor EL-treffen met Antwerp FC

16 augustus 2019, 23:14

AZ speelt in de Europa League tegen het Belgische Royal Antwerp FC in de Grolsch Veste. De Alkmaarders spelen op 22 augustus tegen de Belgische ploeg en kan dat nog altijd niet in het eigen stadion doen. Daarom wordt er ditmaal uitgeweken naar Enschede, wat voor de eigen supporters wel een stuk verder weg is dan Den Haag.

"We zijn blij dat we een goede locatie hebben gevonden voor ons Europese duel van komende week", aldus Robert Eenhoorn, algemeen directeur van AZ. "Het is mooi dat in navolging van ADO Den Haag ook FC Twente ons de helpende hand toesteekt. We zijn FC Twente, de KNVB, de UEFA en de lokale autoriteiten zeer dankbaar voor het mogelijk maken van deze wedstrijd."

Mogelijk duurt het nog erg lang voordat de Alkmaarders weer in hun eigen stadion kunnen: vrijdag kwamen de berichten naar buiten dat het wel een jaar kan duren voor het stadion weer in gebruik genomen kan worden. Afgelopen donderdag en komend speelweekend in de Eredivisie maakt men gebruik van het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag.

Lees ook: Instorten AZ-stadion door falende lasverbindingen: 'Acuut risico'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen