Keeperscrisis Liverpool: "Komst Vorm is ter sprake gekomen"

17 augustus 2019, 11:31

Liverpool kampt vroeg in het seizoen met een keepersprobleem. Eerste doelman Alisson Becker is voorlopig niet inzetbaar en reservekeeper Adrián raakte afgelopen woensdag na het winnen van de Europese Super Cup geblesseerd door een fan. Volgens John Achterberg, keeperstrainer bij Liverpool, heeft de Engelse club deze zomer overwogen om de clubloze Michel Vorm aan te trekken.

"Een goede derde keeper bij een topclub is geen overbodige luxe, heb ik altijd al gezegd", laat Achterberg weten aan de NOS. Omdat Vorm zonder club zit, mag hij ook buiten de transferperiodes worden aangetrokken. "De komst van Vorm is ter sprake gekomen", bevestigt de Nederlandse keeperstrainer van The Reds.

Het is nog onzeker of Adrián snel weer inzetbaar is. "We willen Adrián zo lang mogelijk de tijd geven om te herstellen. Zijn enkel was vrijdag helemaal blauw en opgezwollen, maar wellicht lukt het de medische staf om hem op het laatste moment alsnog speelklaar te krijgen", aldus Achterberg.

Aankomend weekend staat mogelijk Andy Lonergan (35) tegen Southampton onder de lat bij Liverpool. Afgelopen seizoen was de Engelsman nog reservekeeper van AFC Rochdale, een club die uitkomt op het derde Engelse niveau. Caoimhin Kelleher (20) is ook een optie, maar hij speelde nog geen enkele wedstrijd op het hoogste niveau.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen