Verbannen Bale in Real-basis, James op de bank, Courtois op doel

17 augustus 2019, 16:13

Gareth Bale heeft een basisplaats bij de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen van Real Madrid. Hoewel de Welshmen meermaals werd gepasseerd en weg moest van Zinedine Zidane, heeft de Fransman hem toch 'gewoon' opgesteld. Met de afwezigheid van buitenspelers Rodrygo, Eden Hazard en Marco Asensio heeft dat overigens wel te maken.

Verder staat Thibaut Courtois in het doel, hij houdt Keylor Navas op de bank. Daar zitten ook aanwinsten Militao, Luka Jovic en de eveneens verbannen James Rodriguez. Door alle blessures heeft Zidane ook op hem een beroep gedaan bij het uitduel met Celta de Vigo, zij het als bankzitter. 

In 2013 kwam Bale over van Tottenham Hotspur. De dertigjarige buitenspeler heeft nog een contract voor drie seizoenen bij zijn huidige werkgever, maar daar heeft hij met Zidane verre van een goede relatie. In het laatste seizoen van de Franse coach passeerde hij een ziedende Bale in de Champions League-finale, die overigens met twee treffers wel de ultieme revanche nam. Inmiddels is Zidane alweer terug in Madrid en is er inmiddels wellicht toch verzoening.

Lees ook: Bale buiten Real-selectie: "We hopen dat hij snel vertrekt"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen