Cocu blijft ongeslagen dankzij Waghorn, maar verslaat Stoke niet

17 augustus 2019, 18:09

Phillip Cocu heeft met Derby County op bezoek bij Stoke City twee punten laten liggen zaterdagmiddag. De ploeg van de Nederlandse coach, met zijn landgenoten Kelle Roos en Florian Jozefzoon in de basis, kwam al na twee minuten op voorsprong bij het nog puntloze Stoke, maar stond uiteindelijk slechts met een gelijkspel: 2-2.

Martyn Waghorn opende na twee minuten al het bal namens Derby, dat eerder in de Championship had gewonnen en gelijkgespeeld. In de derde ronde bleef Derby wederom ongeslagen, al stond het wel op achterstand. Liam Lindsay maakte na een half uur gelijk en na de treffer van Scott Hogan moest Cocu serieus in de achtervolging op Stoke City.

Dat deed het succesvol: op George Evans werd twintig minuten voor het einde een overtreding gemaakt, waarna arbiter Tim Robinson naar de stip wees. Dat buitenkansje was aan Waghorn wel benut: hij zorgde ervoor dat Cocu ongeslagen bleef, al zal het puntverlies wellicht voelen als een nederlaag. Na drie speelrondes staat de Nederlander met Derby voorlopig in de subtop van de Championship.

Overige uitslagen:

Wigan Athletic - Leeds United 0-2

Swansea City - Preston North End 3-2

Brentford - Hull City 1-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen