Geen hesjes voor Van Nistelrooy, Van Bommel

23 juni 2006, 12:49

Als de training van Oranje vrijdag representatief was voor de wedstrijd tegen Portugal, dan lijken Ruud van Nistelrooy en Mark van Bommel hun basisplaats te zijn verloren. Het duo kreeg tijdens de training in Freiburg, die plaatsvond achter gesloten deuren, geen hesje tijdens het afsluitende partijspel.

Oranje bereidt zich in het stadion van Freiburg voor op de wedstrijd tegen Portugal, zondag in Neurenberg in de achtste finales van het WK. Bondscoach Marco van Basten brengt mogelijk wijzigingen aan in zijn basisteam. De manier waarop hij vrijdag trainde, wees daar ook op.

Bij de beruchte verdeling van de oranje hesjes, die meestal aan de basisspelers worden gegeven, werden Ruud van Nistelrooij, Mark van Bommel en Khalid Boulahrouz overgeslagen. Daarentegen mochten Dirk Kuijt, John Heitinga, die weer met de groep meetrainde na een lichte blessure, en Rafael van der Vaart wel meespelen in de eerste elf.

Als de indeling van vrijdag maatgevend is voor het elftal dat zondag tegen Portugal aantreedt, kan de opstelling van Oranje er als volgt uitzien: 

Van der Sar; Heitinga, Ooijer, Mathijsen en Van Bronkchorst; Van der Vaart, Sneijder en Cocu; Van Persie, Kuijt en Robben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen