Jansen bevestigt zoektocht sc Heerenveen naar extra diepe spits

17 augustus 2019, 23:53

SC Heerenveen verloor zaterdagavond op bezoek bij FC Emmen en dat kwam mede omdat er geen alternatief was voor de falende spits Jens Odgaard. De Deen had het in Drenthe zeer moeilijk, maar omdat Johnny Jansen geen alternatief op de bank heeft, kon hij weinig veranderen. Het is een publiek geheim dat de Friezen nog een extra spits willen. "Klopt, dat moet ook gewoon", zei de oefenmeester daarover. 

Tegenover FOX Sports ging Jansen in op de zoektocht van Heerenveen. "Een extra spits willen we gewoon graag. Ook nu probeer je een plan B te maken en dat kregen we voor elkaar in de organisatie. Maar echt gevaarlijk werden lukte niet", zag de trainer, die denkt er voor 2 september nog zeker een aanvaller bij komt. "Het schiet wel op, we zijn er hartstikke druk mee." Op naam van Vitessenaar Thomas Buitink - die eerder werd genoemd in het Abe Lenstra Stadion - wilde hij niet reageren.

Over de wedstrijd (2-0 verlies) was hij minder content. "In de eerste helft was het niet goed. We liepen teveel achteruit en Emmen heeft dat goed gedaan, wij niet", baalde Jansen. Vooral aan de bal moet het beter. "We zijn in balbezit veel te slordig. In de tweede helft rechten we onze rug, uiteindelijk krijg je wat kansen, maar het was niet genoeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen