Huntelaar supersub van Ajax: "Drie keer lekker ingevallen"

18 augustus 2019, 10:31   Bijgewerkt: 18 augustus 2019, 10:37

In de basis starten is er doorgaans niet bij, maar toch is Klaas-Jan Huntelaar heel belangrijk voor Ajax. Nadat de spits eerder al tegen PAOK Saloniki en FC Emmen tot scoren kwam, trof hij zaterdag ook doel tegen VVV-Venlo (1-4). De routinier is blij dat hij van waarde kan zijn.

Hij blijft echter nuchter onder zijn rol als supersub bij Ajax. "Ja, ik ben drie keer lekker ingevallen", zegt hij tegen AT5. Huntelaar kwam in de tweede helft in het veld en bekeek de eerste helft van de bank. "Ik vond het aan het begin een saaie wedstrijd. Ik zou hem thuis met moeite uitkijken, denk ik", zegt de spits. "Je hebt twee ploegen nodig om een leuke wedstrijd te krijgen. Ik denk dat het altijd leuker is als je als ploeg zelf de intentie hebt om te voetballen. Dan kun je ook verliezen, maar dan heb je nog wat gedaan."

De focus gaat bij Ajax nu volledig op het tweeluik met APOEL Nicosia in de Champions League, waarvan dinsdag het eerste duel wordt gespeeld. "Het wordt geen appeltje-eitje", weet Huntelaar. "Ik heb er al een keer gespeeld en het is wel een aardige heksenketel. Niet zoals bij PAOK, ze hebben een iets kleiner stadion. Maar wel een beetje dezelfde mentaliteit van spelers, vechters. Daar moeten wij eenzelfde strijdlust tegenover zetten en dan moeten we dit over twee wedstrijden kunnen winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen