Sparta slaat slag en houdt Harroui langer aan boord

18 augustus 2019, 10:33

Daags na de overwinning op ADO Den Haag was het zondag weer feest voor Sparta Rotterdam. De trotse koploper van de Eredivisie is er namelijk in geslaagd om Abdou Harroui uit de handen van andere clubs te houden. De 21-jarige middenvelder heeft zijn contract verlengd tot 2022.

De middenvelder is een vaste kracht in het team van Henk Fraser en voelt dat hij nog niet uitgeleerd is in Rotterdam. "Ik wil mezelf hier blijven ontwikkelen. Ik voel veel vertrouwen vanuit de trainers en club en zit hier echt op m'n plek. Vorig seizoen hebben we een heel mooi seizoen gedraaid en ook dit seizoen zijn we goed begonnen, die lijn wil ik graag doortrekken. Mijn debuut bij Jong Oranje van afgelopen seizoen en de basisplaats in de Eredivisie smaken naar meer, ik wil een heel belangrijke speler bij Sparta worden", reageert hij.

Harroui is afkomstig uit de eigen jeugd en brak vorig seizoen definitief door. Technisch manager Henk van Stee denkt dat hij nog veel beter kan worden. "Vorig seizoen kende hij zijn echte doorbraak en ook in de Eredivisie is hij als basisspeler belangrijk bij onze goede competitiestart. Wat ons betreft zijn we nog lang niet klaar met elkaar en kan Abdou bij ons nog belangrijke stappen zetten in zijn ontwikkeling."

Sparta won zaterdag met 1-2 bij ADO en staat op zeven punten uit drie duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen