Gisteren gemist: Dolberg op weg naar Nice, PSV wint in Almelo

19 augustus 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 18 augustus.

'Ajax bereikt mondeling akkoord met Nice over transfer Dolberg'

Kasper Dolberg lijkt te verkassen naar OGC Nice. Volgens De Telegraaf hebben de Fransen een mondeling akkoord met Ajax. Met de transfer zou ruim twintig miljoen euro gemoeid zijn. Hoffenheim werd genoemd als belangrijkste kandidaat, maar de Duitsers willen Dolberg enkel huren.

Counterend PSV verslaat Heracles Almelo in inspiratieloos duel

PSV heeft de wedstrijd tegen Heracles Almelo winnend afgesloten. In Almelo werd het 0-2 in het voordeel van de bezoekers, die zich grotendeels beperkten tot de counter. Er waren genoeg kansen voor de thuisploeg, maar de Almeloërs waren niet bij machte een treffer te maken.

Feyenoord wacht nog steeds op overwinning na nieuw gelijkspel

Feyenoord is er voor de derde keer dit Eredivisie-seizoen niet in geslaagd een wedstrijd winnend af te sluiten. In De Kuip werd het tegen FC Utrecht 1-1. Issah Abass zorgde al snel voor de openingstreffer en Ridgeciano Haps schoot na rust knap de gelijkmaker tegen de touwen, maar daar bleef het bij in Rotterdam.

Luuk de Jong bij debuut meteen waardevol voor Sevilla

Luuk de Jong heeft meteen zijn waarde bewezen voor Sevilla. De spits speelde bij zijn debuut een belangrijke rol bij de openingstreffer die de Andalusiërs maakten in hun competitieopener tegen Espanyol (0-2). Ook oud-Ajacied Nemanja Gudelj kreeg speeltijd.

AZ lijdt tegen FC Groningen eerste puntenverlies

AZ en FC Groningen hebben zondagmiddag met 0-0 gelijkgespeeld. In Den Haag kregen beide ploegen kansen op een treffer. AZ loopt hierdoor tegen het eerste puntenverlies van dit seizoen aan, wel staan zij nog steeds op een gedeelde eerste positie en kreeg het nog geen goal tegen. FC Groningen revancheerde zich uitstekende na de dramatisch verlopen wedstrijd van vorige week tegen FC Twente.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen