Ajax mist Promes op Cyprus, Ziyech én Mazraoui zijn wel fit

19 augustus 2019, 09:04   Bijgewerkt: 19 augustus 2019, 10:38

Ajax moet Quincy Promes missen in de eerste wedstrijd tegen APOEL Nicosia in de play-offs van de Champions League. De buitenspeler viel tegen VVV-Venlo uit met een enkelblessure en is niet fit genoeg om mee te reizen naar Cyprus. Hakim Ziyech – hij werd eveneens gewisseld in Venlo – is wel mee, net als Noussair Mazraoui. Hij kreeg dit weekend uit voorzorg rust van trainer Erik ten Hag. Ook Lisandro Magallán ontbreekt. 

Dat laat Ajax weten op de clubsite. Naast Promes ontbreekt ook Kasper Dolberg bij de Amsterdammers: de Deense spits is op weg naar OGC Nice en was de laatste duels al niet meer van de partij bij Ten Hag. Verder is keeper Kjell Scherpen met Ajax mee, wat betekent dat hij vermoedelijk wel derde keeper is, aangezien Dominik Kotarski ontbreekt. Magallán, die Ajax afgelopen winter nog voor miljoenen euro's oppikte in Argentinië, zit er eveneens niet bij: onduidelijk is wat daarvoor de reden is. Zeker is dat de aanwinst niet voldoet. 

Aanwinst Edson Álvarez - hij debuteerde afgelopen weekend - zit bij de groep, eveneens als Noa Lang en Sergino Dest. Officieel maakt dat duo, van wie Dest afgelopen weekend in de basis stond, nog geen deel uit van de A-selectie van de Amsterdammers. Ajax staat dinsdagavond voor de laatste voorronde van de Champions League tegenover APOEL: acht dagen later wacht de return tegen in Amsterdam. 

 

De 20 geselecteerde Ajacieden:

Andre Onana

Bruno Varela

Kjell Scherpen

Perr Schuurs

Joël Veltman

Edson Álvarez

Noussair Mazraoui

Daley Blind

Lisandro Martínez

Nico Tagliafico

Donny van de Beek

Razvan Marin

Hakim Ziyech

Dani de Wit

David Neres

Klaas Jan Huntelaar

Dusan Tadic

Jurgen Ekkelenkamp

Noa Lang 

Sergiño Dest

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen