Ajax krijgt ervaren Mateu Lahoz als arbiter op bezoek bij APOEL

19 augustus 2019, 09:44

Ajax krijgt op bezoek bij APOEL Nicosia dinsdagavond te maken met een bekende scheidsrechter: Antonio Mateu Lahoz heeft de leiding over het duel op Cyprus en wordt bijgestaan door assistenten Pau Cebrián Devís en Roberto del Palomar. In tegenstelling tot de vorige voorronde is er in deze fase wél een VAR actief.

Dat laat de UEFA weten. Ricardo De Burgos is de VAR en hij krijgt op zijn beurt assistentie van Jesús Gil Manzano – eveneens een bekende arbiter. José Luis Munuera Montero fungeert als vierde man bij de play-offs van de Champions League. De zeer ervaren Mateu Lahoz (42) had vorig seizoen nog de leiding over het duel tussen Tottenham Hotspur en Ajax, dat de ploeg van Erik ten Hag won: 0-1.

Nederlandse arbiters

Ook Danny Makkelie en Bas Nijhuis zijn komende week actief in Europa als scheidsrecehter. Makkelie fluit in de voorronde van het miljardenbal de ontmoeting tussen BSC Young Boys en Rode Ster Belgrado, terwijl Nijhuis naar Denemarken vliegt. Hij is arbiter bij  FC Kopenhagen - Riga FC, gespeeld in de play-offs van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen