Keizer opgelucht na overwinning en gaat goalgetter Dost missen

19 augustus 2019, 12:35

Marcel Keizer was na de 2-1 overwinning op Sporting Braga bijzonder opgelucht. De oefenmeester moest na het gelijkspel van vorige week toezien hoe ditmaal de overwinning nipt over de streep werd getrokken in de Primeira Liga. "Dit was een zeer belangrijke wedstrijd voor ons", wist Keizer na de zege.

Op de clubsite ging de Nederlander in op de wedstrijd. "We wisten dat het een zwaar duel zou worden, maar we begonnen heel goed", aldus de oefenmeester, die zag dat zijn elftal met 2-0 voor stond in de pauze. "Deze zege is belangrijk voor het team en voor ons zelfvertrouwen. De spelers zijn blij, maar weten ook dat het beter moet dan in de tweede helft." Daarin werd de zege bijna nog uit handen gegeven.

Verder werd Keizer gevraagd naar de afwezigheid van Bas Dost, die een transfer naar Eintracht Frankfurt rondmaakt momenteel. "Hij is een speciale spits en heeft veel doelpunten gemaakt voor Sporting. Het wordt heel moeilijk om hem te vervangen, maar ik vertrouw erop dat we dat zullen doen als het nodig is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen