Vormer kan Eredivisie dienst bewijzen: "We gaan volle bak"

19 augustus 2019, 14:30

Het Club Brugge van Ruud Vormer kan het Nederlandse voetbal dinsdag een goede dienst bewijzen. De Belgen nemen het in de play-offs van de Champions League op tegen LASK Linz uit Oostenrijk. Het alpenland is de grote concurrent van Nederland op de coëfficientenlijst.

Gaat niet LASK Linz maar Club Brugge de Champions League in, dan loopt Oostenrijk belangrijke bonuspunten mis die een club krijgt voor deelname aan de groepsfase van het belangrijkste Europese toernooi. Club Brugge, dat in de vorige voorronde knap afrekende met Dinamo Kiev, gaat dinsdag op bezoek bij de Oostenrijkers.

"Iedereen wil de Champions League in. Daar doe je het voor als voetballer", aldus Vormer tegenover VTM alvorens de selectie van Club Brugge het vliegtuig instapte. Van onderschatting is geen sprake bij de captain. "Ik heb gisteren beelden gezien van Linz. Collectief doen ze het heel goed met volle pressie vooruit. Daar moeten we onderuit kunnen spelen. Snel de diepte zoeken met onze jongens voorin. Ik hoop dat we het thuis kunnen afmaken, maar het begint morgen. Als je morgen een doelpunt meepikt, zit je wel goed. We gaan volle bak morgen, vol gas."

Wint Ajax op Cyprus van APOEL Nicosia? Zet in en win bijna anderhalf keer je inzet terug bij TOTO!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen