Huntelaar vindt seizoen grotendeels mislukt als Ajax CL misloopt

20 augustus 2019, 13:11

Plaatsing voor de Champions League is een must voor Ajax, anders is het seizoen deels al mislukt. Dat stelt Klaas-Jan Huntelaar in aanloop naar het tweeluik met APOEL Nicosia.  "In mijn optiek voor een groot gedeelte wel", aldus de spits.

"Ook al spelen we in de Europa League, dan kunnen we nog wel prijzen winnen, maar de Champions League vind ik essentieel voor de club", zegt Huntelaar in De Telegraaf. "Voor iedereen van de directie tot de spelers en de fans. Afgelopen seizoen smaakt naar meer en we hebben laten zien dat we het niveau aan kunnen. Eén keer is leuk, maar uiteindelijk gaat het erom dat je dat elk jaar aan kan. Er staat druk op de duels met APOEL Nicosia, maar die stond er ook op de wedstrijden tegen PAOK. Daar zijn we wel aan gewend."

Het vertrek van Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt is in vergelijking met vorig seizoen een groot gemis voor Ajax. "Het is wel op te vangen. Maar het is duidelijk dat we twee kwaliteitsspelers zijn kwijtgeraakt, die precies wisten wat er werd gevraagd. We hebben op die posities nu twee nieuwe jongens van buitenaf, die een andere manier van spelen gewend zijn. Ze moeten de tijd krijgen om zich aan te passen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen