Gestopte Robben gaat aan de slag als jeugdtrainer van zijn zoon

20 augustus 2019, 15:53   Bijgewerkt: 20 augustus 2019, 16:57

Arjen Robben gaat als jeugdtrainer aan de slag vanaf volgend seizoen. De reeds gestopte buitenspeler gaat zijn eigen zoon trainen bij 1860 München. Dat vertelde hij tijdens eens gala van het medium Bild, van wie hij een oeuvreprijs uitgereikt kreeg dinsdag.

In de Duitse krant gaat hij verder over zijn rol als trainer volgend seizoen: "We gaan het hele jaar trainen op naar binnen komen en schieten in de verre hoek", grapte Robben, die dat zelf jarenlang als handelsmerk had. "Hij is een groot talent, er is inmiddels veel over hem gezegd." Dat zijn zoontje 'de transfer' maakte naar rivaal 1860 München, maakte destijds namelijk nogal wat los bij de Bayern-fans.

Hoewel Robben het lekker vindt dat hij even niets doet in de voetballerij, sluit hij een terugkeer naar bijvoorbeeld Bayern München niet uit. "Je weet het nooit", doelde hij op een functie bij de club. Verder werd de oud-buitenspeler nog gevraagd naar wie voor hem de beste trainer ooit was. Niet Louis van Gaal, maar Pep Guardiola kreeg de eervolle uitverkiezing. "Ik kwam hem tegen toen ik al dertig was, en normaal hoop je dan constant te blijven en niet te snel af te takelen. Maar dankzij Pep had ik juist het gevoel dat zelfs nog een tikje beter werd."

Denk je dat Ajax in de pauze voorstaat bij APOEL Nicosia? Zet in en win tot bijna twee keer je inzet terug bij TOTO!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen