Antwerp FC verbaasd over niet toelaten uitfans in Grolsch Veste

20 augustus 2019, 18:20

Bij Antwerp FC is verbaasd gereageerd op de beslissing van de gemeente Enschede om geen uitsupporters toe te laten in de Grolsch Veste. De Belgische opponent van de Alkmaarders snapt niet wat het bezwaar kan zijn en zoekt nog naar een oplossing: wellicht is er nog beroep mogelijk. 'Onze eerste twee Europese wedstrijden tegen Viktoria Plzen zijn immers zonder noemenswaardige incidenten verlopen, met een ongelofelijke sfeer in het stadion', schrijft de Belgische club.

Op de clubsite staat een statement te lezen. 'In de volledige voorbereiding naar deze wedstrijd, die door onvoorziene omstandigheden wordt afgewerkt in het stadion van FC Twente in Enschede, heeft R. Antwerp FC samen met de Antwerpse ordediensten zich steeds constructief opgesteld om de openbare orde veilig te laten verlopen', schrijft de nummer vier van de Jupiler Pro League.

'We bekijken momenteel de redenen voor deze beslissing en zullen er alles aan doen om een degelijke oplossing uit te werken', valt er te lezen. De gemeente Enschede kwam dinsdag met het bericht naar buiten dat de fans van de Belgische topclub niet welkom zijn, omdat ze vrezen voor openbare orde - mede vanwege andere evenementen in de stad. De UEFA is akkoord gegaan, wat een beroep wel een stuk minder logisch maakt.

Transfer Miyoshi

Eerder op de dag was er overigens heel ander nieuws bij de opponent van AZ te lezen: de Japanse middenvelder Koji Miyoshi (22) wordt voor één seizoen gehuurd van Kawasaki, met de optie tot koop. Hij is er donderdag in elk geval nog niet bij in Enschede.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen