Doll feliciteert spelers APOEL: "Dit is niet gestolen"

21 augustus 2019, 08:24

Voor APOEL Nicosia voelt de remise tegen Ajax (0-0) een klein beetje als een overwinning. Trainer Thomas Doll spreekt van een verdiend resultaat. "Dit is niet gestolen, met iets meer geluk hadden we misschien nog kunnen scoren", sprak de Duitser na afloop.

"De felicitaties gaan naar mijn spelers voor hun spel tegen een van de beste teams uit Europa", zei Doll. "Het eerste kwartier hadden we problemen, daarna kwamen we beter in de duels. Ik ben erg te spreken over ons spel. Velen in Europa hadden dit niet verwacht. We gaan volgende week naar Amsterdam om daar ons eigen spel te spelen. Het wordt een echte finale."

Bekijk ook het krantenoverzicht: de slechtste Europese wedstrijd onder Ten Hag

In de return blijft Ajax de favoriet om de groepfsase van de Champions League te bereiken. "Ajax speelt thuis, maar we willen er een echte wedstrijd van maken", blikt Doll vast vooruit. "Als iemand mij dit twee weken geleden had verteld, had ik hem voor gek verklaard. We krijgen de mogelijkheid voor een historische kwalificatie. De spelers weten hoe ze met de druk om moeten gaan. Alles is volgende week mogelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen