Bakx toch niet naar SV Spakenburg, maar naar Ajax Cape Town

21 augustus 2019, 11:26

Istvan Bakx zet zijn loopbaan toch niet voort bij SV Spakenburg. De middenvelder die na zijn aflopende verbintenis bij Go Ahead Eagles naar de Tweede Divisie leek te verkassen, is ingegaan op aan aanbieding van Ajax Cape Town, de huidige koploper op het tweede niveau van Zuid-Afrika.

Dat schrijft Spakenburg op de clubsite. "We waren ons altijd bewust van dit risico, maar in dit stadium, zo vlak voor de eerste competitiewedstrijd, kwam het toch zeer onverwacht. Erg zuur, maar we moeten ermee dealen", laat Martijn Koelewijn namens de Technische Commissie van SV Spakenburg weten over de overgang, waarvoor Bakx een clausule in zijn verbintenis had opgenomen.

Spakenburg eindigde vorig seizoen als negende in de Tweede Divisie. Bakx - die zijn verbintenis bij Kowet niet wilde verlengen - trainde de afgelopen periode mee bij zijn oude club FC Den Bosch om zijn conditie op peil te houden. De Zeeuwse middenvelder, die ook als buitenspeler uit de voeten kan, speelde eerder onder meer voor Sparta Rotterdam, Willem II, AGOVV, FC Oss en in België voor KV Kortrijk en KRC Genk.

Lees ook: Bakx na vertrek bij Go Ahead aan de slag in amateurvoetbal

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen