Ihattaren en Boadu debuteren in voorselectie Jong Oranje

21 augustus 2019, 13:35

Mohamed Ihattaren (PSV) en Myron Boadu (AZ) behoren voor het eerst tot de voorselectie van Jong Oranje. Coach Erwin van de Looi selecteerde in totaal 32 spelers voor EK-kwalificatiewedstrijd  van volgende maand tegen Cyprus.

Ihattaren werd vorige week ook toegevoegd tot de voorlopige selectie van Marokko. Mits de PSV'er behoort tot de definitieve selectie van Marokko én Jong Oranje, zal hij een keuze moeten maken. Interessant met het oog op de definitieve keuze voor zijn interlandcarrière. Zolang Ihattaren nog geen officiële interland heeft gespeeld, mag hij voor beide landen uitkomen. De zeventienjarige middenvelder liet zondag nog weten dat hij voorlopig nog geen besluit neemt.

Voor de Marokkaanse ploeg staan er volgende maand oefenwedstrijden op het programma, de interlandperiode van Jong Oranje staat in het teken van EK-kwalificatie. De cyclus begint op 10 september met de thuiswedstrijd tegen Cyprus op De Vijverberg. De ploeg van Van den Looi wil zich kwalificeren voor het toernooi van 2021 in Hongarije en Slovenië.

Bekijk ook: Koeman neemt PSV'er Malen en Veltman op in de voorselectie

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen