'PSV heeft pijlen volledig gericht op aanvaller Mitroglou'

21 augustus 2019, 18:25   Bijgewerkt: 21 augustus 2019, 23:52

PSV wil de aanvalslinie gaan versterken met Kostas Mitroglou. De 31-jarige spits is in Eindhoven de belangrijkste kandidaat om de aanval van extra power te voorzien, zo weten het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf te melden. PSV staat op het punt om Hirving Lozano te verkopen en wil graag extra ervaring toevoegen aan de ploeg.

Volgens het ED is de huurtransfer van de Griekse spits bijna rond. De 31-jarige aanvaller stapte in de winter op huurbasis van Olympique Marseille over naar Galatasaray, maar daar kwam hij niet helemaal uit de verf. Dat is ook de reden dat de Turkse club geen gebruik hoeft te maken van de huurperiode van 1,5 jaar. Dat geeft PSV de kans om hem deze zomer naar Eindhoven te halen. In Turkse dienst kwam Mitroglou niet verder dan zeven duels, waarin hij één keer scoorde.

Nu PSV op het punt staat om Hirving Lozano naar Napoli te laten gaan, wil de club de aanval graag versterken. Mark van Bommel liet eerder al weten graag een ervaren speler bij de ploeg te halen. Ervaring heeft de 31-jarige spits in ieder geval voldoende. De Griek, die in Duitsland opgroeide, speelde buiten Griekenland al voor Borussia Mönchengladbach, Fulham, Benfica, Olympique Marseille en Galatarasay.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen