Lukaku fileert Manchester United: "We zijn niet dom"

22 augustus 2019, 00:06

De manier waarop Romelu Lukaku naar de uitgang werd gewerkt bij Manchester United, zit hem niet lekker. De 26-jarige spits tekende deze zomer een contract bij Internazionale en dat was volgens hem de juiste stap.

In de LightHarted Podcast doet Lukaku zijn verhaal. Hij vertelt dat de communicatie bij Manchester United te wensen over liet en dat er bij de club bewust informatie werd gelekt naar de media. "Het maakt niet uit of je op de bank zit of in de basis staat, maar niemand vertelde me hoe het zat. Dus ik keek het twee à drie weken aan en zag alle onzin in de media. Wie lekt er? Niet ik, niet mijn zaakwaarnemer. Ik zag het op mijn mobiele telefoon uit het niets verschijnen."

Op een gegeven moment wist Lukaku dat hij moest vertrekken bij United. "Ik heb de club verteld dat het niet goed voor me is om in een omgeving te zijn waar ik niet gewaardeerd word. Wij zijn niet gek. Ze denken dat we dom zijn, maar we zijn niet dom. We weten wie er dingen uitlekt. Ik heb ze gezegd dat ze niet op deze manier konden werken en dat het beter was als ik zou gaan", vertelt de Belgische aanvaller in de podcast.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen