Aalborg BK verlost Vitesse van de overbodige Thelander (28)

22 augustus 2019, 09:37

Vitesse heeft per direct afscheid genomen van verdediger Rasmus Thelander (28). De achterhoedespeler ontbrak woensdag al op de training van de Arnhemmers en heeft zijn overgang naar het Deense Aalborg BK definitief afgerond. Bij zijn oude werkgever tekent hij een contract voor drie seizoenen.

Dat maken beide clubs bekend via de officiële kanalen. "Ik ben ongelofelijk blij dat ik erin geslaagd ben om weer thuis te komen. En als ik thuis zeg, dan bedoel ik ook écht mijn thuis", sprak Thelander, die er eerder tussen 2012 en 2015 ook al onder contract stond. Daarnaast speelde hij bij Akademisk BK, Panathinaikos FC en FC Zürich, alvorens hij in Arnhem terecht kwam. Echt succesvol was zijn periode in het GelreDome echter niet.

De situatie van Thelander – vorig seizoen nog gehaald door de Arnhemmers – was duidelijk: de verdediger was totaal overbodig geraakt bij Leonid Slutsky. Hij kwam niet voor in de plannen van de Rus en liet ondanks een doorlopend contract weten graag weg te willen. In totaal speelde Thelander, die Danilho Doekhi, Armando Obispo en Tomas Hajek voor zich had in de pikorde achterin, dertien duels voor Vitesse.

Lees ook: Vitesse's Serero en Thelander ontbreken op de training

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen