Japan
0 – 0
Kroatië

AZ-spits Boadu denkt nog niet aan het Nederlands elftal

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

22 augustus 2019 – AZ-aanvaller Myron Boadu denkt nog niet aan het Nederlands elftal. Hoewel hij samen met Calvin Stengs meermaals werd genoemd als mogelijke kandidaat voor de voorselectie van Oranje, is hij daar nog niet mee bezig. "Je hoort het veel grote voetballers zeggen. Het is een mooi compliment", zei hij over de lovende kritieken aan zijn adres.

AZ-spits Boadu denkt nog niet aan het Nederlands elftal

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat vertelt hij tegenover de NOS. Boadu mag ook voor Ghana uitkomen en voor welk land hij wil gaan uitkomen, heeft hij nog niet bepaald. "Daar hoef ik ook nog niet over na te denken, maar Ghana is ook een optie", erkent de nog altijd pas achttienjarige aanvaller van de Alkmaarders. "Ik ben er nog niet mee bezig. Als kleine jongen wil je daar (in het nationale elftal, red.) graag spelen, maar het is nog niet aan de orde."

Sowieso wil Boadu eerst nog stappen zetten voor hij aan een interlandloopbaan denkt: volgens de spits heeft hij nog lang niet alles laten zien. "Ik denk zestig procent. Ik ben nog lang niet tevreden. Ik kan nog veel beter, ze gaan nog veel meer van me zien dit seizoen", verzekert de jonge spits. "Ik wil nog meer aanwezig zijn in de kleine ruimtes, nog meer aanwezig zijn in de wedstrijd en nog meer kansen creëren."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd