Schreuder wil in eerste thuiswedstrijd revanche nemen na verlies

22 augustus 2019, 14:30

Alfred Schreuder is vol vertrouwen dat 1899 Hoffenheim in de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen ook de eerste overwinning gaat boeken. De seizoensopener ging nog verloren voor de deze zomer flink verzwakte ploeg, maar zaterdagmiddag wil Schreuder revanche. "Onze verwachtingen zijn groot, we willen graag voor onze fans voetballen."

Dat zei de coach tijdens de persconferentie voor het treffen met het Werder Bremen van Davy Klaassen. Schreuder moet Andrej Kramaric en Benjamin Hübner nog altijd missen, terwijl Steven Zuber een twijfelgeval is. "Bremen is een sterke tegenstander, het is moeilijk om te zeggen hoe ze zullen spelen. Ik verwacht een goed team en kijk uit naar de wedstrijd", aldus de Nederlandse coach, die ziet dat zijn spelers een goede indruk maakte op de training, ondanks de nederlaag tegen Eintracht Frankfurt (1-0) afgelopen zondag.

Tevens werd Schreuder gevraagd naar het gebruik van data in zijn werkwijze. "Alles wat interessant is gebruiken we voor onze trainingen. We kunnen zien hoeveel een speler heeft gelopen en kunnen hem in oefeningen dan eventueel beschermen zodat hij niet teveel meters maakt. Dat zijn de statistieken die ons enorm helpen", zei de opvolger van Julian Nagelsmann.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen