Real Madrid verhuurt Japanse sensatie aan competitiegenoot

22 augustus 2019 – Real Madrid leent Takefusa Kubo (18) de rest van het seizoen uit aan competitiegenoot RCD Mallorca. Het Japanse talent tekende deze zomer een contract bij de Spaanse grootmacht en maakte tijdens de voorbereiding een goede indruk. Bij het gepromoveerde Mallorca gaat Kubo vlieguren maken in de Primera División.

Real Madrid verhuurt Japanse sensatie aan competitiegenoot

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Achter de prille loopbaan van Kubo een opmerkelijk verhaal schuil. De Japanner speelde vier en een half jaar tijd in de jeugdopleiding van FC Barcelona, maar verliet de club in 2015 nadat de Catalanen werden gestraft voor het overtreden van die regels bij het aantrekken van minderjarige spelers. Na zijn vertrek bij Barça keerde Kubo terug in Japan.

De voorbije jaren kwam Kubo uit voor FC Tokyo, dat hem een tijdje verhuurde aan Yokohama F. Marinos. In totaal speelde hij 24 wedstrijden op het hoogste Japanse niveau. Daarin was hij vijf keer trefzeker. Namens Mallorca kan Kubo aankomende zondag tegen Real Sociedad zijn officiële debuut in de Spaanse competitie maken.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd