Feyenoord start met Ié, Fer en Kökçu tegen Hapoel Be'er Sheva

22 augustus 2019, 18:46

Feyenoord begint donderdagavond met onder meer Edgar Ié, Leroy Fer en Orkun Kökçu aan het duel met Hapoel Be'er Sheva in de play-offs van de Europa League. Ié maakt zijn basisdebuut en vervangt centraal achterin Jan-Arie van der Heijden, die niet in de wedstrijdselectie is opgenomen. Kökçu en Fer spelen in plaats van Luis Sinisterra en Liam Kelly. De Ier behoort net als Van der Heijden niet tot de achttienkoppige selectie behoort.

Heel verrassend is het niet dat Ié start. De van Trabzonspor gehuurde verdediger kwam afgelopen weekend als vervanger van Van der Heijden binnen de lijnen. Laatstgenoemde speler heeft het zwaar in Rotterdam en aast op een vertrek. Onduidelijk of zijn afwezigheid in de selectie duidt op een aanstaande breuk.

Ten opzichte van de remise tegen FC Utrecht (1-1) heeft trainer Jaap Stam zijn opstelling nog op enkele plekken gewijzigd. Zo keert de weer fitte Fer terug in de basis en behoort ook Kökçu bij de eerste elf. Dat gaat ten koste van Kelly en Luis Sinisterra. Sam Larsson, die tegen Utrecht na een helft werd gewisseld, staat gewoon aan de aftrap.

Opstelling Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Botteghin, Ié, Haps; Tapia, Fer, Kökçu; Berghuis, Narsingh, Larsson

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen