Boscagli begint bij PSV, Mitroglou direct op de bank

22 augustus 2019, 19:22

Mark van Bommel heeft zijn opstelling voor de thuiswedstrijd tegen Apollon Limassol bekendgemaakt. De trainer van PSV heeft voor onder meer Olivier Boscagli een basisplaats ingeruimd. De Franse verdediger vervangt de geschorste Michal Sadílek. De meeste opvallende naam in de selectie is die van Kostas Mitroglou.

De Griekse aanvaller werd eerder op de dag gepresenteerd in Eindhoven. Mitroglou kan zijn nieuwe team meteen van dienst zijn, want PSV is erin geslaagd om de van Galatasaray overgekomen spits in te schrijven voor de belangrijke wedstrijd tegen Apollon Limassol in de play-offs van de Europa League. PSV kan zich voor eigen publiek een goede uitgangspositie verschaffen voor de return op Cyprus.

Mohamed Ihattaren maakt zijn Europese basisdebuut tegen Apollon Limassol. De zeventienjarige aanvallende middenvelder, die zowel is opgenomen in de voorselectie van Marokko als Jong Oranje, startte afgelopen weekend tegen Heracles Almelo ook in de basis en scoorde toen. Cody Gakpo begint eveneens. Hij vervangt de geblesseerde Bruma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen