Blije Fer blijft kritisch: "Het moet nog steeds beter"

22 augustus 2019, 21:49

Mede dankzij twee doelpunten van Leroy Fer zette Feyenoord donderdagavond een grote stap richting de groepsfase van de Europa League. De middenvelder van de Rotterdammers is blij met de 3-0 overwinning op Hapoel Be'er Sheva, maar blijft kritisch. "Het moet nog steeds beter", aldus Fer.

"Ik denk dat we redelijk gespeeld hebben. Niet top", zegt Fer in gesprek met Veronica. De intensiteit was goed, we waren fel en wilden de duels winnen, maar ik denk dat we toch te veel foutjes maken. Wel is het positief dat we er drie hebben gemaakt en geen doelpunt tegen hebben gekregen. Over de hele wedstrijd zaten we er goed op. De tweede helft hadden we iets meer geduld aan de bal. Daardoor maken we er drie."

Fer werd kort voor tijd gewisseld. "Ik was toch wat vermoeid, maar het zijn stappen die ik maak. Ik ben blij dat ik vandaag weer wat meer minuten maak", aldus de middenvelder, die stelt dat de afstemming tussen de spelers goed is. "Het kan nog steeds beter. We moeten elkaar nog steeds beter leren kennen."