Slutsky bevestigt: Serero wordt medisch gekeurd bij Al-Jazira

23 augustus 2019, 14:58

Thulani Serero staat op het punt zijn loopbaan te vervolgen in de Verenigde Arabische Emiraten. De middenvelder wordt op dit moment medisch gekeurd door Al-Jazira, vertelt Leonid Slutksy aan FOX Sports. Serero is er zodoende niet meer bij als Vitesse het zaterdag opneemt tegen Heracles Almelo.

De overstap van Serero naar Abu Dhabi zat al een tijdje in de pijplijn. "We kenden de situatie, dus het is geen verrassing voor ons", aldus Slutsky, die niet weet of het Vitesse gaat lukken om in de slotweek van de zomerse transfermarkt nieuwe spelers aan te trekken. "Dat is erg moeillijk", erkent de Rus, die lange tijd niet kan beschikken over Hilary Gong en Charly Musonda ook niet zoveel kan inzetten als hij zou willen. "Musonda heeft nog steeds problemen met zijn knieën. Als je een jaar mist, is het moeilijk om snel terug te keren."

Wint Vitesse van Heracles Almelo, dan grijpt het de koppositie in de Eredivisie. "We zijn nog maar drie wedstrijden onderweg. Het belangrijkste is dat we stabiliteit tonen", zegt de Russische oefenmeester daarover. "We hebben nu twee keer de nul gehouden, de eerste keer sinds 2015."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen