Willem II gaat mogelijk de markt op voor vervanger van Lewis

23 augustus 2019, 15:09

De week van Willem II werd overschaduwd door de zware blessure van verdediger Fernando Lewis. De kans is groot dat hij vermoedelijk niet meer in actie komt de rest van dit seizoen en daar baalt trainer Adrie Koster flink van. "Dat is allereerst een gigantische domper voor hem en daarnaast ook voor ons."

Dat zei de coach op de clubsite van Willem II. Het uitvallen van Lewis is niet alleen slecht nieuws, maar kan ook betekenen dat er wat moet gebeuren op de transfermarkt, bevestigt Koster. "We moeten de afweging maken of we door Lewis zijn blessure wel of niet de transfermarkt opgaan óf dat we het met onze huidige spelers kunnen oplossen. Daarover gaan we snel om tafel."

Lees ook: Willem II treurt: Lewis door knieblessure lang uit roulatie

Zonder Lewis en reservedoelman Michael Woud nemen de Tilburgers het op tegen FC Emmen, voor wie Koster mooie woorden over heeft. "FC Emmen staat er heel goed op. Het is een goed voetballende ploeg", vindt de oefenmeester. "Ook al doet de ranglijst anders vermoeden, ze zijn beter dan afgelopen seizoen. Maar wij spelen thuis, dus dan is het verplicht om vol aan de bak te gaan. Maar het wordt niet makkelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen