García: "Heerenveen heeft laten zien een sterke ploeg te hebben"

23 augustus 2019, 16:11

Gonzalo García verwacht dat FC Twente het zaterdag behoorlijk lastig krijgt op bezoek bij sc Heerenveen. De Tukkers staan in aanloop naar de wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion één punt voor op de Friezen. Twente is na drie speelrondes nog ongeslagen, terwijl Heerenveen vorige week verloor van FC Emmen (2-0).

"De eerste twee wedstrijden heeft Heerenveen het goed gedaan en hebben ze laten zien dat ze een sterke ploeg ze hebben. Vandaag hebben ze de selectie nog uit kunnen breiden met een sterke aanvaller. Het wordt voor ons morgen een harde wedstrijd", vertelt García via de officiële clubkanalen. De trainer gaf eerder in gesprek met Tubantia aan dat Oriol Busquets binnenkort waarschijnlijk overkomt van FC Barcelona.

García kan in Friesland waarschijnlijk over een vrij fitte selectie beschikken. "In het begin van de week hebben enkele spelers wat klachten gehad en individueel getraind, maar ik verwacht dat ze er vanmiddag weer bij zijn", aldus de coach, die nog geen beroep kan doen op de geblesseerde Paul Verhaegh.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen