Utrecht houdt ook rechtsback Klaiber langer aan boord

23 augustus 2019, 17:11

In navolging van Gyrano Kerk en Willem Janssen heeft ook Sean Klaiber een nieuwe verbintenis gesigneerd bij FC Utrecht. De rechtsback is een belangrijke schakel in de ploeg van John van den Brom en zal dat voorlopig ook blijven. Hij ligt door zijn nieuwe contract vast tot de zomer van 2022.

De 25-jarige verdediger heeft de ambitie om nog een keer in het buitenland te spelen, maar zal voorlopig te zien zijn in het shirt van Utrecht. Directeur voetbalzaken Jordy Zuidam prijst zich gelukkig met de contractverlenging. "We zijn er ontzettend blij mee dat we in navolging van Gyrano Kerk en captain Willem Janssen ook Sean langer aan ons hebben verbonden", reageert hij. "Sean is een jongen van de club, van de regio. Hij is na het doorlopen van de jeugdopleiding al jaren een vaste waarde in ons eerste elftal. In die ploeg heeft hij zich de voorbije periode ontwikkeld tot een echte key player. Het is een speler met veel kwaliteiten en we zijn er van overtuigd dat er nog meer rek in zit. Sean koestert zijn verleden bij FC Utrecht en kijkt vol enthousiasme en vertrouwen uit naar de toekomst, samen met de club."

Klaiber speelt sinds 2007 voor Utrecht en stroomde door vanuit de eigen jeugdopleiding. Hij speelde in 2015 een jaar op huurbasis voor FC Dordrecht en knokte zich daarna in de basis bij Utrecht. Hij speelde tot dusver 125 officiële wedstrijden voor de club, waarvan 99 in de Eredivisie. De wedstrijd tegen VVV-Venlo kan zondag zijn honderdste competitieduel worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen