Heerenveen wil revanche: "Ben geschrokken tegen Emmen"

23 augustus 2019, 17:52   Bijgewerkt: 23 augustus 2019, 18:20

Het was hosanna bij sc Heerenveen na de eerste twee competitiewedstrijden dit seizoen. De positieve stemming is enigszins gekanteld toen er vorige week met 2-0 verloren werd bij FC Emmen. Trainer Johnny Jansen wil zaterdag revanche tegen FC Twente.

Tegenover Omrop Fryslan blikt de coach eerst terug op het duel van afgelopen zaterdag in Emmen. "Ja, ik ben ook wel geschrokken", zegt de nieuwe oefenmeester van de Friezen. Hij wil daar ook niet te lang bij stilstaan. "Maar dat het niet goed was en wat er niet goed ging, dat weten de spelers zelf ook wel." Jansen kan zaterdag tegen Twente weer beschikken over de herstelde Daniel Høegh, die mogelijk nog niet in de basis begint. Nieuweling Anders Dreyer behoort meteen tot de wedstrijdselectie.

De oefenmeester hoopt dat zijn elftal lering heeft getrokken uit het duel met Emmen. "We hadden een plan tegen Emmen, maar daar hielden we ons niet aan. We gingen toch van achter uit opbouwen. Je begint met een goed gevoel aan die wedstrijd en Emmen door een minder begin van het seizoen met een slechter gevoel. Maar dat was na vijf minuten al omgedraaid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen