Transfervrije Stans gaat geluk beproeven bij Helmond Sport

23 augustus 2019, 19:06

Jeff Stans heeft ervoor gekozen om aan de slag te gaan bij Helmond Sport. De 29-jarige middenvelder komt transfervrij over van Go Ahead Eagles en heeft, op voorbehoud van een goede medische keuring, voor twee jaar getekend in Brabant.

De middenvelder kwam afgelopen seizoen tot 41 duels voor Go Ahead en is een ervaren kracht. Hij speelde eerder voor Excelsior en NAC Breda en kwam in totaal 225 keer in actie in het profvoetbal. Algemeen directeur Leon Vlemmings is dan ook blij met de transfer. "Jeff is een ervaren speler, een leider in het veld. Noodzakelijke kwaliteiten die we moesten toevoegen aan de selectie. We zijn blij dat we na Guus Joppen en Ferry de Regt met Jeff nog meer ervaring binnen hebben gehaald."

"Een onderdeel van de arbeidsovereenkomst is dat wij Jeff gaan begeleiden en voorbereiden op zijn maatschappelijke carrière na het voetbal middels een Heel Helmond Sport 'Traineeship Coach Betaald Voetbal", zegt Vlemmings. Helmond Sport staat na twee speelronden op één punt in de Eerste Divisie en verloor vorige week met liefst 5-1 bij NAC Breda.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen