Dortmund komt door late goals met schrik vrij in Keulen

23 augustus 2019, 22:29

Na twee wedstrijden heeft Borussia Dortmund de perfecte score van zes punten te pakken. Vorige week werd er overtuigend met 5-1 gewonnen van FC Augsburg en vrijdag werd er wederom gezegevierd. Dat ging niet gemakkelijk, na een achterstand werd er met 1-3 gewonnen bij 1. FC Köln.

Dortmund kwam langzaam op gang en dat leidde tot een 1-0 achterstand na een halfuur. Dominick Drexler tekende de 1-0 aan namens de thuisploeg. Dortmund had meer balbezit en was ook gevaarlijker, maar moest even wachten op de 1-1. Sterspeler Jadon Sancho was na zeventig minuten de man die de 1-1 produceerde. Dat leek de eindstand te worden, maar in de slotfase vielen er ineens twee doelpunten. Achraf Hakimi kopte vijf minuten voor tijd de 1-2 tegen de touwen na matig ingrijpen van Kingsley Ehizibue.

In blessuretijd werd het zelfs nog 1-3 via Paco Alcacer. De Spanjaard kon scoren na een snelle counter, waar Sancho wederom een groot aandeel in had. Dortmund heeft door de winst de maximale score van zes punten te pakken en kan rustig kijken wat Bayern München later dit weekend doet. De regerend kampioen speelt zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen Schalke 04.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen