Gisteren gemist: zeges Dortmund en Sevilla, El Jebli vertrekt

24 augustus 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 23 augustus.

Geen gebreken in de Galgenwaard: Utrecht kan thuis spelen

In tegenstelling tot AZ heeft FC Utrecht geen problemen met de staalconstructie in het stadion. Stadion Galgenwaard is geïnspecteerd, maar er zijn geen ernstige problemen aangetroffen. Utrecht kan daardoor zondag gewoon in eigen huis de degens kruisen met VVV-Venlo.

De Graafschap en NAC Breda blijven ook in derde duel foutloos

NAC Breda en De Graafschap hebben ook hun derde duel in de Eerste Divisie gewonnen. NAC rekende in eigen huis af met het Cambuur van trainer Henk de Jong (1-0), terwijl De Graafschap het thuis gemakkelijker had tegen FC Volendam: 3-0. De andere degradant, Excelsior, verloor op bezoek bij Telstar met 3-0. In dat duel maakte Glynor Plet, die zijn rentree maakte bij Telstar, de derde treffer van de avond.

Sevilla boekt met De Jong minimale zege op Granada

Sevilla is na twee speelronden nog zonder puntenverlies in La Liga. Het ging vrijdagavond allerminst van harte op bezoek bij Granada, maar toch werd er met 0-1 gewonnen. Luuk de Jong speelde de hele wedstrijd.

Dortmund komt door late goals met schrik vrij in Keulen

Na twee wedstrijden heeft Borussia Dortmund de perfecte score van zes punten te pakken. Vorige week werd er overtuigend met 5-1 gewonnen van FC Augsburg en vrijdag werd er wederom gezegevierd. Dat ging niet gemakkelijk, na een achterstand werd er met 1-3 gewonnen bij 1. FC Köln.

Crisis compleet bij Anderlecht, dat verliest van Genk

Het was al crisis bij Anderlecht en na vrijdag zal het helemaal onrustig zijn bij de gevallen grootmacht uit Brussel. De topclub won niet één van de eerste vier competitieduels en heeft ook vrijdag niet kunnen afrekenen met die slechte reeks. Het team van Vincent Kompany beet zich stuk op Genk: 1-0.

Smaakmaker El Jebli heeft transfer naar Al-Faisaly te pakken

De overstap van Youssef El Jebli naar Al-Faisaly is in kannen en kruiken. De 26-jarige middenvelder wilde graag vertrekken bij De Graafschap en gaat zijn geluk beproeven bij de club uit Saudi-Arabië.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen