Utrecht maakt einde aan situatie Ramselaar bij PSV

24 augustus 2019, 12:04

De terugkeer van Bart Ramselaar naar FC Utrecht is bezegeld. De 23-jarige middenvelder zat bij PSV in een uitzichtloze situatie en hoopt zijn voetbalplezier weer terug te vinden in de Domstad. De middenvelder heeft voor drie jaar getekend, met een optie op een extra jaar.

Ramselaar speelde drie interlands voor Oranje, maar zat de laatste jaren in een negatieve spiraal. Hij vertrok in 2016 van Utrecht naar PSV en kwam in totaal tot 76 officiële wedstrijden. In zijn eerste twee seizoenen speelde hij respectievelijk 27 en 31 duels voor PSV, maar daarna ging het mis. Vorig seizoen speelde hij slechts 21 minuten in de Eredivisie, die hij maakte in 4 verschillende duels. Dit voetbaljaar kwam hij nog niet in actie voor PSV.

Directeur voetbalzaken Jordy Zuidam is blij met het nieuws dat de man uit Amersfoort terug is. 

"Bart Ramselaar komt weer thuis, en dat voelt voor beide partijen erg goed", vertelt hij. "Hij komt uit deze regio, doorliep onze jeugdopleiding en is vertrokken als een publiekslieveling. Natuurlijk zijn we hem geen moment uit het oog verloren. We kennen Bart's voetballende kwaliteiten en zijn er trots op hem als aanwinst van FC Utrecht te mogen presenteren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen