Positivisme rond Mitroglou: "Veel mensen verkijken zich op hem"

24 augustus 2019, 10:30

Bij zijn debuut bij PSV leek Kostas Mitroglou zich direct in de harten van de fans te spelen. De Griek deed tegen Apollon Limassol (3-0) de laatste tien minuten mee en maakte een zeer aardige indruk. Volgens Aad de Mos mag er wat verwacht worden van de aanvaller.

Mitroglou is 65-voudig international van Griekenland en brengt een vracht aan ervaring mee, weet De Mos. "Ik denk dat het een goede transfer voor PSV is. 'Mitrogol' is een heel aparte speler, die ook het jonge publiek zal aanspreken. Hij schudt tegenstanders vaak vrij eenvoudig van zich af, heeft een goed linkerbeen en een uitstekende techniek", vertelt de analyticus tegen het Eindhovens Dagblad.

Trainer Mark van Bommel wilde graag een ervaren speler bij de groep halen. Volgens De Mos is Mitroglou, die wordt gehuurd van Galatasaray, de geschikte man daarvoor. "Niet onbelangrijk is dat hij in de strijd voorop gaat", zegt de oud-trainer. "Hij geeft het jonge PSV wat meer stabiliteit en inhoud. Veel mensen verkijken zich op hem. Hij is snel op de eerste meters en een echte instinctspeler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen