Boussaid maakt debuut: "NAC hoort niet thuis in Eerste Divisie"

24 augustus 2019, 11:22

NAC Breda is nog zonder puntverlies in de Eerste Divisie. Vrijdag werd ook de derde competitiewedstrijd in winst omgezet tegen SC Cambuur (1-0). In de tweede helft maakte de van FC Utrecht overgekomen Othmane Boussaid zijn opwachting. Hij heeft genoten.

De negentienjarige aanvaller kwam binnen de lijnen als vervanger van Finn Stokkers. "Ik moest tussen de linies komen, de bal vragen en gevaarlijk worden voor het doel. Maar na de 1-0 van Ivan Ilic moesten we vooral terugzakken om de nul te houden. Dat hebben we uitstekend gedaan", zegt hij tegen BN De Stem.

Boussaid is slechts enkele dagen speler van NAC, maar heeft zijn draai zeker al gevonden. "Ik ben goed opgevangen. De eerste dagen waren heel leuk. Ik hoop dat we een mooi seizoen krijgen en ons doel halen, dat is promoveren natuurlijk. Er waren ook andere ploegen geïnteresseerd, maar NAC is in mijn hoofd een eredivisieploeg, dus de beste optie. Als je kijkt naar de supporters, dat is niet normaal voor een ploeg in de eerste divisie. Hier hoort NAC niet thuis. Ik wil veel minuten maken, gevaarlijk zijn, doelpunten maken en assists geven en uiteindelijk samen met de staf en spelers de club terug naar de Eredivisie brengen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen