Vitesse verleent medewerking, maar Beerens is nog niet weg

24 augustus 2019, 12:00

Het is Roy Beerens nog niet gelukt om een nieuwe werkgever te vinden. De ervaren buitenspeler mag vetrekken bij Vitesse en wil ook graag weg, maar staat nog altijd onder contract in Arnhem. Hij hoopt nog voor het verstrijken van de transferdeadline een nieuwe club te vinden.

Zijn management is druk bezig met de zoektocht, stelt Beerens in De Gelderlander. "Er zijn aanbiedingen uit het buitenland binnengekomen, maar daar zit te veel risico met betalingen bij", stelt Beerens. "Daar ga ik niet op in. China of de grote zandbak? Dan was de transfer al lang beklonken. Maar daar ligt geen interesse. Ik heb een gezin. Ik wil naar een club met perspectief."

De 31-jarige aanvaller moet haast maken met het vinden van een nieuwe club, zo weet hij zelf ook. "Er liggen nog lijntjes open. Als dat niets wordt, dan meld ik me volgens afspraak weer bij Vitesse. De club verleent tot dusver alle medewerking. Maar als er geen transfer is, dan staat mijn contract. Dan moet ik als prof gewoon weer mijn werk doen." Hij heeft nog een verbintenis tot 2021 in Arnhem.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen