Cocu in zwaar weer: Derby County wint weer niet

24 augustus 2019, 15:54   Bijgewerkt: 24 augustus 2019, 16:00

Er zit zand in de motor bij Derby County. Het team van Phillip Cocu was vorig seizoen nog dichtbij promotie, maar draait dit seizoen een stuk moeizamer. Zaterdag werd er voor de vierde wedstrijd op rij niet gewonnen. Tegen West Bromwich Albion werd er afgefloten bij een 1-1 stand.

Het team van Cocu kwam zaterdag nog wel goed uit de startblokken. Al na zes minuten konden de thuisfans juichen, nadat Martyn Waghorn vanaf elf meter de 1-0 maakte. Waghorn kon kort voor rust nogmaals een penalty nemen, maar zag de doelman van West Brom nu wel ingrijpen. Dat kwam Derby County in de tweede helft duur te staan. Vijf minuten voor tijd kwamen de bezoekers langszij via een rake penalty van Kenneth Zohore. De Nederlandse keeper Kelle Roos had het nakijken: 1-1.

Derby County heeft daardoor vier duels op rij niet gewonnen. Er werd twee keer verloren en twee keer gelijkgespeeld nadat de eerste wedstrijd onder Cocu nog wel in winst werd omgezet. Het team van Cocu bezet de elfde plaats in het Championship.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen