Schreuder blij én kritisch na eerste overwinning met Hoffenheim

25 augustus 2019, 11:59

Na een valse start tegen Eintracht Frankfurt (0-1) heeft Alfred Schreuder zijn eerste competitiezege als hoofdtrainer van 1899 Hoffenheim te pakken. De club van de Nederlandse coach won zaterdag door een laat doelpunt met 3-2 van Werder Bremen. De overwinning stemt Schreuder gelukkig, al ziet hij nog genoeg ruimte voor verbetering.

Hoffenheim ontsnapte tegen Werder Bremen aan puntenverlies. Het team van Schreuder zat op rozen toen een kwartier voor tijd de tegenstander een rode kaart kreeg. Hoffenheim leidde toen met 2-1 en leek de wedstrijd rustig uit te kunnen spelen, maar vlak na het wegsturen Johannes Eggestein kwam de ploeg van Davy Klaassen op 2-2. Door een late goal van Pavel Kaderabek ging de zege alsnog naar Hoffenheim.

"Natuurlijk ben ik erg blij. Deze overwinning is erg belangrijk van ons", begint Schreuder op de clubwebsite. "In de eerste helft hebben we veel te weinig kansen uitgespeeld. De ruimtes die we kregen, benutten we niet. Dat deden we in de tweede helft beter. Na de rode kaart hadden we de wedstrijd moeten afmaken. Dat deden we echter niet. Ik heb tegen de jongens gezegd dat het aan de bal de slechte dag van de week was, maar de mentaliteit was ongelooflijk. De aanvalsvormen waren geweldig, maar verdedigend waren we kwetsbaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen