RKC Waalwijk wint weer niet: "We blaffen wel, maar bijten niet"

25 augustus 2019, 14:54

Het gepromoveerde RKC Waalwijk is na vier speelrondes nog altijd zonder zege. Zondag gingen de Waalwijkers voor eigen publiek met 0-3 onderuit tegen ADO Den Haag, dat voorafgaand aan de wedstrijd in het Mandemakers Stadion nog puntloos was. Daan Rienstra stelt in gesprek met FOX Sports dat het allemaal wat beter moet bij RKC.

"De eerste helft hadden wij de bal. Eén spelhervatting en we staan 0-1 achter", doelt Rienstra op het doelpunt van Tom Beugelsdijk, die raak kopte uit een corner van John Goossens. "We hebben tegen elkaar gezegd: dit mag niet gebeuren, niet uit een spelhervatting. Zij hebben in de eerste helft niet op goal geschoten, dus dan ga je zuur de rust in. Ik vond het bij ons wat apathisch, het kon allemaal wel een tempo hoger en wat feller."

Rienstra vindt het lastig om aan te geven waarom het apathisch was. "Er moet meer energie in een wedstrijd gelegd worden als een team inzakt. De bal moet sneller rondgaan; vandaag ging dat niet snel genoeg. We mogen wat meer uithalen vanaf de zestien en hebben wat meer diepgang nodig. Het is leuk om de bal rond te spelen. Maar we blaffen en bijten niet echt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen