Agüero en Sterling helpen Man City langs Bournemouth

25 augustus 2019, 16:59

Manchester City heeft zondagmiddag het gat met koploper Liverpool verkleind naar twee punten door te winnen van het AFC Bournemouth van Nathan Aké. De wedstrijd in het Vitality Stadium eindigde in een 1-3 zege voor The Citizens. Sergio Agüero was met twee doelpunten de grote man aan City-zijde.

Met enig geluk nam Manchester City de leiding tegen Bournemouth. Kevin De Bruyne probeerde een voorzet van links op doel te schieten, maar raakte de bal verkeerd. Die kwam pardoes voor de voeten terecht van Sergio Agüero, die zich wel raad wist met de kans. Bij de 0-2 speelde de geluksfactor geen rol. David Silva stak op de rand van het strafschopgebied de bal richting Raheem Sterling, die de bal knap meenam en vervolgens onberispelijk langs Aaron Ramsdale schoot.

Een mooi doelpunt van Manchester City, maar niet zo mooi als de aansluitingstreffer van Bournemouth. Vrijetrappenspecialist Harry Wilson toonde in de blessuretijd van de eerste helft zijn handelsmerk door vanaf een meter of 25 een vrije trap in de kruising te krullen. De gelijkmaker volgde niet, want na rust nam Manchester City weer afstand. Nadat de VAR besloot The Citizens geen penalty toe te kennen na een ogenschijnlijke overtreding op David Silva, tekende Agüero voor zijn tweede doelpunt van de wedstrijd.

Manchester City stijgt door de zege op Bournemouth naar de tweede plaats in de Premier League. De achterstand op Liverpool, dat zaterdag de topper tegen Arsenal met 3-1 won, is twee punten. Bournemouth is nu de nummer tien van de Engelse competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen