Gisteren gemist: onzichtbare De Jong, blessures treffen PSG

26 augustus 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 25 augustus.

Koeman: Ihattaren kan komende maand niet voor Marokko spelen

Volgens Ronald Koeman kan Mohamed Ihattaren de komende interlandperiode überhaupt niet spelen voor Marokko. Daarvoor zou de PSV'er nog een heel traject moeten doorlopen. Het zeventienjarige talent behoort zowel tot de voorselectie van Jong Oranje als tot die van Marokko.

Griezmann leidt Barça langs Betis, De Jong speelt onzichtbaar

FC Barcelona heeft zijn tweede competitiewedstrijd wél gewonnen. Voor eigen publiek herstelde Barça zich van de valste start tegen Athletic Bilbao. Antoine Griezmann dirigeerde zijn ploeg, waar de geblesseerden Lionel Messi en Luis Suarez ontbraken, langs Real Betis: 5-2. Frenkie de Jong speelde een onzichtbare wedstrijd.

KNVB: goal Dessers mocht niet tellen, Vriends moest rood hebben

De gelijkmaker van Heracles Almelo tegen Vitesse had niet mogen tellen en voor de spijkerharde tackle van Bart Vriends volstond rood. Die conclusie trekt Reinold Wiedemeijer van de KNVB. De oud-scheidsrechter blijft benadrukken dat de VAR beslissingen van de arbiter overduidelijk fout moet vinden.

Zege PSG overschaduwd door blessures Mbappé en Cavani

Paris Saint-Germain heeft zich hersteld van de nederlaag van vorige week tegen Stade Rennes (2-1). De Parijzenaars boekten zondagavond een ruime overwinning op Toulouse: 4-0. Ook zijn er nieuwe zorgen voor Thomas Tuchel. De trainer zag Edinson Cavani.

Til helpt Spartak Moskou in blessuretijd aan overwinning

Guus Til gaat als een komeet van start bij Spartak Moskou. Na twee assists in zijn debuutwedstrijd, was de oud-speler van AZ zondag zelf trefzeker voor Spartak. In blessuretijd schoot hij Spartak naar een overwinning op Krylia Sovetov (1-2).

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen