'PSV zet streep door Gonzalez: hoop op Doan of Jahanbakhsh'

26 augustus 2019, 07:37   Bijgewerkt: 26 augustus 2019, 09:07

PSV heeft de strijd in de jacht op Nicolas Gonzalez voorlopig moeten staken. Hoewel de Eindhovenaren interesse hadden en zich meldden bij eigenaar VfB Stuttgart, gaf de werkgever van de Argentijnse aanvaller direct nul op rekest. Wel wil technisch manager John de Jong nog een aanvaller naar Eindhoven halen in de komende dagen van de transferperiode.

Dat schrijft De Telegraaf. Volgens de ochtendkrant was een vertrek van Gonzalez bij VfB Stuttgart onbespreekbaar en valt die optie voorlopig af. Ritsu Doan staat nog altijd bovenaan het lijstje, maar de vraagprijs van FC Groningen is vooralsnog te fors: de Noorderlingen willen zo'n veertien miljoen euro betalen, terwijl PSV vooralsnog niet verder kwam naar acht miljoen. Het huren van

Alireza Jahanbakhsh – die bij Brighton & Hove Albion niet aan de bak komt – is het alternatief. Hij is qua huurprijs in elk geval een stuk toegangkelijker voor PSV. Het Eindhovens Dagblad weet nog te vermelden dat het onzeker is of ook Jeremain Lens een optie is: zijn naam viel meermaals, maar is totdusver nog niet concreet genoemd op de burele van PSV.

Sainsbury en Luckassen

Voorts gaat het ED nog kort in op de situatie van verdedigers Sainsbury en Luckassen: eerstgenoemde mag blijvend vertrekken uit Eindhoven. Hij kwam vorig seizoen transfervrij over en heeft dus geen hoog prijskaartje. Voor Luckassen, voor wie nog geen concrete interesse is, werd wel een hoog bedrag betaald, waardoor hij vermoedelijk alleen makkelijk kan worden verhuurd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen