Jans opnieuw onderuit: Room en Mokhtar zijn te sterk

26 augustus 2019, 08:16

Ron Jans heeft ook zijn tweede thuiswedstrijd met FC Cincinnati niet tot een goede einde kunnen brengen. De oefenmeester verloor vorige week met 1-4 van New York City in het eigen stadion en kreeg in de nacht van zondag op maandag de volgende tik te verwerken. Eloy Room en Youness Mokhtar waren met Colombus Crew veel te sterk.

In de pauze was het zelfs al 0-3 voor de bezoekers, dankzij een dubbelslag van Gyasi Zardes en een fraaie goal Dias Luíz vlak voor rust. Hij kreeg een pass in de diepte, nam de bal mee en schoot hem hard achter voormalig PSV-keeper Przemyslaw Tyton. Maikel van der Werff stond ook in de basis bij de ploeg van Jans: hij schoot in de eerste helft echter langs het doel van Eloy Room. Pas in blessuretijd kwam er nog een eretreffer voor de thuisploeg, dat dus weer verloor, tot teleurstelling van de Nederlandse coach.

"Ik ben zeer teleurgesteld in het verlies, maar ik ben de leider van de staf en van de spelers. Ik ben nu boos, het zou gek zijn als dat niet zo is. Maar morgen en overmorgen bouwen we weer verder aan FC Cincinnati", aldus de oefenmeester, die in zijn eerste duel (uit) nog wel gelijkspeelde. "En daar wil ik graag deel van uitmaken." Volgende week zondag is Dallas de volgende opponent. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen