'Elbers praat met RKC, ook Leemans en Lachman mogen weg'

26 augustus 2019, 10:22

Stanley Elbers mag vertrekken bij PEC Zwolle en RKC Waalwijk is een van de gegadigden om hem over te nemen. De aanvaller is in Overijssel overbodig geraakt door de vele concurrentie voorin en zat afgelopen weekend niet eens bij de selectie van John Stegeman. Hij mag - net als Clint Leemans en Darryl Lachman - daarom vertrekken.

Het Brabants Dagblad weet te melden dat niet alleen RKC Waawlijk in de markt is voor Elbers: ook twee andere Eredivisie-clubs zitten op het vinkentouw, evenals een club in het buitenland. Tussen de club van Fred Grim en Elbers zijn echter momenteel wel gesprekken gaande, voor de aanvaller die in 2018 transfervrij overkwam van Excelsior.

Voor Leemans werd vorige zomer nog een transfervergoeding betaald aan VVV-Venlo, maar na ruim één jaar is hij al persona non-grata. Het middenveld van PEC Zwolle is overvol en daar kwamen recentelijk Thomas Bruns en Mustafa Saymak nog bij. Hoewel achterin de opties beperkter zijn, mag ook Lachman weg. Hij komt niet voor in de plannen van Stegeman. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen