Go Ahead strikt Brito en heeft Ngombo en Vertainen op proef

26 augustus 2019, 11:05   Bijgewerkt: 26 augustus 2019, 16:47

Go Ahead Eagles heeft de selectie voor dit seizoen per direct versterkt met Elso Brito. De linksback besloot om deze zomer te vertrekken bij Telstar en krijgt in Deventer een volgende stap. Mogelijk komt er ook een nieuwe spits bij in Deventer: Maecky Ngombo uit België en Eertu Vertainen uit Finland zijn deze week namelijk op proef.

Dat heeft Kowet bekend gemaakt op de clubsite. Nicolas Abdat speelde de afgelopen duels linksback bij Go Ahead Eagles, maar die positie was nog onderbezet. Brito was een vaste waarde voor Telstar en heeft beduidend meer ervaring dan zijn nieuwe collega. "Mijn ambities passen goed bij die van Go Ahead Eagles: meestrijden om de play-offs. Ik denk dat er een mooie groep staat, met goede spelers. Ik ga met veel motivatie de concurrentiestrijd aan, dat maakt een speler alleen maar beter", aldus de back.

Brito kan niet worden gezien als de opvolger van de geblesseerde Wout Droste: hij is een rechtsback en voor hem wordt nog een vervanger gezocht. Ngombo – hij speelde eerder voor Roda JC in de Eredivisie – en Vertainen krijgen een proefperiode om de concurrentie in de aanvalslinie te vergroten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen