Fortuna Sittard
2 – 3
AZ
SC Heerenveen
0 – 0
VVV-Venlo

Wat staat er nog te gebeuren op de transfermarkt in de Eredivisie?

27 augustus 2019 – De laatste transferweek gaat dinsdag in. Nederlandse clubs hebben nog enkele dagen om de laatste versterkingen af te ronden. Bijna overal staat nog wel iets te gebeuren, al zijn er ook een paar clubs die hopen dat het juist rustig blijft en dus hun sterspelers kunnen behouden. FCUpdate.nl zet de in- én uitgaande transfers die (mogelijk) op de rol staan, op een rijtje.

Wat staat er nog te gebeuren op de transfermarkt in de Eredivisie?

Ajax
Erik ten Hag verzekerde recentelijk dat Ajax in principe geen spelers meer zou halen. Met de reeds uitgegeven kleine zestig miljoen euro is de selectie van de Amsterdammers rond, al weet je het nooit. Als er zich voor het verzwakte middeveld óf de spitspositie een absoluut buitenkansje (Dani Olmo?) komt, zal Marc Overmars wellicht toeslaan, want die laatste positie is met het aanstaande vertrek van Kasper Dolberg zeker internationaal gezien niet dik bezet. Donny van de Beek lijkt toch 'gewoon' bij Ajax te blijven, al is Champions League-voetbal dan wel noodzaak. Naast Dolberg is ook een (tijdelijk) vertrek van Lisandro Magallán niet ondenkbaar: hij is volstrekt overbodig. En wellicht dat nog enkele grote talenten worden verhuurd door Ajax, al zijn ze daar niet heel happig op.

PSV
Met Kostas Mitroglou heeft PSV zijn gewenste spits binnen, maar de club is nog niet uitgewinkeld. De Eindhovenaren hopen nog een creatieve speler aan de selectie toe te voegen. Ritsu Doan, Alireza Jahanbakhsh en Nicolás González worden als mogelijke versterkingen genoemd. González lijkt echter onhaalbaar; VfB Stuttgart zou PSV hebben medegedeeld dat de aanvaller niet te koop is. De verwachting is ook dat er nog een aantal spelers vertrekt: Trent Sainsbury en Derrick Luckassen hebben geen toekomst meer in Eindhoven. En is Jorrit Hendrix, in verband gebracht met Bologna, straks nog wel speler van PSV?

Feyenoord
In Rotterdam staat nog het een en ander te gebeuren. Jan-Arie van der Heijden is op weg naar de uitgang en zijn plek in de selectie wordt vermoedelijk overgenomen door Marcos Senesi. De Rotterdammers zijn inmiddels in gesprek met San Lorenzo over de transfer van de 22-jarige Argentijnse verdediger, die zeven miljoen euro moet kosten. Voorin moet er ook nog wat bij, zeker nu Dylan Vente op huurbasis naar RKC Waalwijk is vertrokken. Feyenoord is de voorbije tijd met onder meer Alvaro Barreal (Velez Sarsfield) en Adolfo Gaich (San Lorenzo) in verband gebracht. Komt er meer dan één Argentijn naar Rotterdam?

AZ
Voor het vertrek van Guus Til liet Arne Slot al doorschemeren dat hij tevreden was met de selectie van AZ, waar het minst in is veranderd in heel de Eredivisie. De jeugd, Jordy Clasie en Yukinari Sugawara konden het vertrek van onder anderen Adam Maher en Mats Seuntjens compenseren. Maar het vertrek van Til bracht de Alkmaarders in verlegenheid: Thomas Ouwejan - nog steeds genoemd bij Torino - staat op het middenveld, maar alle linies zijn niet direct dik bezet, getuige het feit dat er tegen FC Groningen vrijwel geen vervangers klaarstonden voor Ron Vlaar en Stijn Wuytens. Zeker als Europees voetbal gehaald wordt, moet er in de breedte wat bij en een vervanger van Til is geen overbodige luxe. Maar wat is er financieel mogelijk gezien het incident met het stadion?

Vitesse
Leonid Slutsky gaat ervan uit dat Vitesse in de slotweek van de zomerse transferperiode nog één of meerdere spelers binnen hengelt. Daarbij vestigt de Russische oefenmeester zijn hoop op Chelsea, dat wel vaker een speler in Arnhem stalt. Vitesse kan na het vertrek van Thulani Serero en Rasmus Thelander in elk geval wel een kwaliteitsimpuls gebruiken. Ook de linksbackpositie is een zorgenkindje na het wegvallen van Max Clark. Tel daarbij op dat Hilary Gong langere tijd is uitgeschakeld en er moet geconcludeerd worden dat de selectie er de laatste tijd niet sterker op is geworden.

FC Utrecht
FC Utrecht heeft de grootste slag op de transfermarkt al geslagen. Door het inmiddels al afgelopen Europese avontuur moest de selectie snel klaar zijn: aan het knappe rijtje aankopen van onder anderen Adam Maher, Vaclav Cerny en Adrián Dalmau werden later Justin Hoogma en Bart Ramselaar toegevoegd. Hoewel je het nooit weet in Utrecht, lijkt er niets meer bij te komen. Alleen een aantal overbodige spelers kan wellicht nog elders worden gesleten en het is nog de vraag wat er met David Jensen gebeurt. Als hij vertrekt, dan komt er wellicht nog een keeper naar de Domstad. De naam van Michel Vorm is al meermaals gevallen...

Heracles Almelo
Met Adrián Dalmau, Kristoffer Petersen en Brandley Kuwas zag Heracles Almelo een karrevracht aan doelpunten vertrekken. Met de komst van Cyriel Dessers en het doorschuiven van Silvester van de Water is daar wel op ingespeeld, maar vlekkeloos verloopt het vooralsnog allerminst. Tim Gilissen gaf aan dat hij zijn ogen meer dan open houdt voor aanvallende versterkingen en dat er wellicht nog een aantal overbodige spelers vertrekken. Onder anderen Reuven Niemeijer en Stephen Sama mogen gaan, terwijl mogelijk ook Mo Osman nog vertrekt. Zijn contract loopt af na deze zomer en vooralsnog is er nog geen akkoord over een nieuwe verbintenis.

FC Groningen
Anders dan vorig seizoen staat de selectie van FC Groningen er nu vóór de competitie al heel aardig op. Destijds werd er in de winterstop een flinke rits sterke spelers gehaald, dat gebeurde ditmaal in de zomer met onder anderen Azor Matusiwa, Ahmed El Messaouid, Ramon Lundqvist en Charlison Benschop. Creatieve spelers genoeg in het hoge noorden, mocht Ritsu Doan nog vertrekken. Wellicht dat ze nog wel achterin wat zoeken, nadat ze naast Nick Bakker, Glenn Bijl én Sven Botman grepen. Verder zal het rustig blijven. Mogelijk dat de Trots van het Noorden nog wel enkele spelers laat gaan. Django Warmerdam, Michael Breij, Jannik Pohl (allen transfer) en Thijs Dallinga (huur) mogen nog vertrekken bij gebrek aan uitzicht op speeltijd. 

ADO Den Haag
Door het vertrek van Abdenasser El Khayati heeft ADO Den Haag een hoop doelpunten en assists ingeleverd. De Hagenaren hebben met de komst van Pawel Cibicki ingespeeld op het vertrek van de middenvelder, maar kunnen nog wel wat extra creativiteit gebruiken. ADO wil graag nog een buitenspeler aan de selectie toevoegen. De Haagse club wordt met bijvoorbeeld Crysencio Summerville (Feyenoord) in verband gebracht. ADO werd ook gelinkt aan Bart Ramselaar, Youssef El Jebli en Stanley Elbers, maar zij kozen voor respectievelijk FC Utrecht, Al-Faisaly en RKC Waalwijk.

Willem II
Technisch directeur Joris Mathijsen staat een vrij drukke week te wachten. Willem II wil zich namelijk nog op enkele plekken versterken. Zo zijn de Tilburgers nog op zoek naar een linksback, een verdedigende middenvelder en (mogelijk) een spelverdeler. Voor de linksbackpositie is Miquel Nelom in beeld. Welke middenvelders Willem II op de radar heeft, is niet bekend: maar er is nog wel een aantal nodig - ook voor de breedte. Het is daarnaast niet uit te sluiten dat de club uit Tilburg nog een extra speler wil aantrekken, want Fernando Lewis is door een knieblessure lang uit de roulatie. 

SC Heerenveen
Het worden normaliter eveneens nog drukke weken voor Gerry Hamstra, die voor het weekend buitenspeler Anders Greyer haalde. Er moet in elk geval een concurrent komen voor Jens Ogdaard, die vooralsnog geen grootse indruk maakt. Vitessenaar Thomas Buitink was in beeld, maar lijkt niet te komen. Ook was er interesse in Bart Ramselaar, maar hij koos voor FC Utrecht. Ook op het Friese middenveld mag er na het vertrek van Ben Rienstra nog wat bij in de piepjonge selectie van Johnny Jansen. Voorin mag Nemanja Mihajlovic in elk geval vertrekken: hij is totaal overbodig bij Heerenveen, waarbij een stand-in voor linksachter Lucas Woudenberg ook geen overbodige luxe lijkt.

VVV-Venlo
In Venlo heeft men zijn zaakjes aardig op orde. De Venlonaren raakten met Lars Unnerstall, Peniel Mlapa, Jay-Roy Grot en Patrick Joosten enkele belangrijke krachten kwijt, maar speelden daar snel en slim op in door onder meer Thorsten Kirschbaum, Elia Soriano, Haji Wright en Jerome Sinclair naar De Koel te halen. Onlangs voegde VVV veel ervaring aan de selectie toe door de transfervrije Lee Cattermole aan te trekken en daarmee lijkt de club zo goed als klaar op de transfermarkt. Grote verrassingen hoeven in elk geval niet meer verwacht te worden.

PEC Zwolle
Met Etiënne Reijnen, Sai van Wermeskerken, Dennis Johnsen, Sam Kersten, Xavier Mous en Iliass Bel Hassani was PEC Zwolle uiterst actief op de transfermarkt, maar door de zwakke seizoensstart werden daar Thomas Bruns en Mustafa Saymak nog aan toegevoegd. Als het aan de beleidsbepalers ligt, komt ook Andrija Novakovich nog naar PEC. In hem zien ze de gedroomde aanvalsleider. Het middenveld is wel al overvol, waardoor de vorig seizoen gekochte Clint Leemans mag vertrekken. Dat geldt ook Darryl Lachman, voor wie onder John Stegeman geen toekomst meer is. Als Lachman inderdaad vertrekt, dan zal er zolang Bram van Polen en Thomas Lam geblesseerd zijn, achterin eigenlijk nog wat bij moeten.

FC Emmen
De selectie van FC Emmen heeft deze zomer een flinke metamorfose ondergaan. Een hoop spelers vertrokken en een XXL-blik nieuwe spelers werd opengetrokken. De Drentenaren zijn zo goed als uitgeshopt, maar willen er achterin nog graag wat bij. De Emmenaren hoopten weer in zee te gaan met Nick Kuipers, maar hij koos voor een Indonesisch avontuur. Op dit moment houdt Tim Siekman zijn conditie op peil in Emmen. De club uit Drenthe nam eerder deze zomer afscheid van de verdediger, dus is de kans klein dat hij nu alsnog in aanmerking komt voor een contract. Maar als er géén alternatief komt, wie weet wat er dan nog mogelijk is voor hem. Wellicht dat de transfer van Bas Dost, waarvoor Emmen een opleidingsvergoeding ontvangt, de club nog helpt in de zoektocht naar een centrale verdediger.

Fortuna Sittard
De defensie was vorig seizoen het zorgenkindje van Fortuna Sittard en ook nu kan de verdediging wel een kwaliteitsimpuls gebruiken. Niet voor niets hebben de Limburgers op dit moment de Zwitserse verdediger Martin Angha op proef. Fortuna werkte de voorbije maanden aan de komst van José Rodríguez, maar de Spanjaard besloot onlangs zijn loopbaan voort te zetten bij Málaga. De zoektocht naar een ervaren controleur is dus nog steeds gaande. Fortuna hoopt daarnaast een creatieve aanvaller aan de selectie toe te voegen. Mogelijk vertrekt nog een aantal spelers uit Sittard: Amadou Ciss, Djibrill Cissé en Mickaël Malsa mogen weg en het is niet uit te sluiten dat een club zich nog meldt voor sterkhouders Mark Diemers of Alexei Koselev.

FC Twente
Wie de transfers van FC Twente wil voorspellen, moet een behoorlijk goede glazen bol hebben. De Tukkers halen in de regel namelijk vooral onbekende spelers die bij niemand op de radar staan, maar wél een absolute toegevoegde waarde vormen. Oriol Busquets is daarop een uitzondering, aangezien hij bij meer clubs in beeld was. De controleur van FC Barcelona wordt de volgende versterking in Enschede, waar ook Paul Verhaegh en Calvin Verdonk deze window aansloten. Trainer Gonzalo Garcia hoopte op nog een verdediger, middenvelder én aanvaller, omdat Wout Brama nog altijd niet fit is en Tom Boere (hij mag weg) mogelijk nog vertrekt. Door een aantal nieuwe investeerders (1,4 miljoen euro) en de meevallers van transfers van oude bekenden (onder anderen Quincy Promes en Joachim Andersen) is er financieel nog wél iets mogelijk voor Ted van Leeuwen. Wat tovert hij nog uit de hoge hoed?

Sparta Rotterdam
Het gepromoveerde Sparta Rotterdam heeft de selectie aardig op orde. Met de komst van PSV-huurling Joël Piroe hebben de Rotterdammers ingespeeld op het winterse vertrek van Halil Dervisoglu. Lars Veldwijk staat niet onwelwillend tegenover een nieuw avontuur, maar mag zo kort voor het sluiten van de transferwindow alleen tegen de hoofdprijs weg - al is die kans volgens hem wel fifty-fifty. Technisch manager Henk van Stee liet zich onlangs ontvallen dat hij graag nog een concurrent voor linksback Lassana Faye wil aantrekken. Wellicht gaat de promovendus zich dus toch nog roeren op de transfermarkt.

RKC Waalwijk
RKC Waalwijk promoveerde als nummer acht van de Eerste Divisie, toch werden er tot dusver relatief weinig versterkingen gehaald in vergelijking met de concurrentie. Dylan Vente kwam het zestal aanwinsten als nummer zeven recentelijk nog versterken, ook haalde de club Stanley Elbers binnen. Daarmee lijkt de komst van de eveneens genoemde Crysencio Summerville van de baan. Aanvallend heeft Fred Grim zich dus versterkt, ook heeft het Fabian Sporkslede – die een goede bekende is van de coach – nog altijd op proef voor de vacature achter Juriën Gaari. RKC zoekt dus nog zeker wat buitenkansjes en hoopt verder niemand meer kwijt te raken, al lijkt het daar deze zomer nog niet heel bang voor te hoeven zijn.

Lees ook: alle ingaande en uitgaande transfers op een rijtje

  

gerelateerd

Het laatste nieuws
Volledig
Compact

 1. zaterdag 26 september 2020

 2. Chelsea speelt na 3-0 achterstand gelijk bij West Brom 20:29

  Chelsea speelt na 3-0 achterstand gelijk bij West Brom

  Chelsea zal zaterdagavond blij zijn met een punt op bezoek bij West Bromwich Albion en dat zegt genoeg over de avond die de…

 3. Eerlijke Rayhi wil naar Saudi-Arabië: "Het gaat puur om het geld" 20:25

  Eerlijke Rayhi wil naar Saudi-Arabië: "Het gaat puur om het geld"

  Als het aan Mohamed Rayhi ligt, vervolgt hij zijn carrière bij Al-Batin uit Saudi-Arabië. Na de 4-0 nederlaag met Sparta tegen…

 4. Kudus behoudt basisplaats bij Ajax, Tagliafico keert terug 19:54

  Kudus behoudt basisplaats bij Ajax, Tagliafico keert terug

  Mohammed Kudus was vorige week uitstekend op dreef in de wedstrijd van Ajax tegen RKC Waalwijk als vervanger van Ryan…

 5. Nigel de Jong: "Denk dat De Boer de logische opvolger is" 19:31

  Nigel de Jong: "Denk dat De Boer de logische opvolger is"

  De aanstelling van Frank de Boer als nieuwe bondscoach van Oranje deed het nodige stof opwaaien en dat heeft Nigel de Jong wel…

 6. Cocu beleeft rampavond in Championship en is nog puntloos 19:00

  Cocu beleeft rampavond in Championship en is nog puntloos

  Phillip Cocu zag het seizoen van Derby County vorig voetbaljaar als een nachtkaars uitgaan en is ook dit seizoen niet goed…

 7. Ook vijfde wedstrijd van NAC Breda levert drie punten op 18:28

  Ook vijfde wedstrijd van NAC Breda levert drie punten op

  Het loopt als een trein bij NAC Breda sinds Maurice Steijn de hoofdtrainer is van de Brabanders. De nieuwe coach van de…

 8. PEC Zwolle pakt eerste winst tegen geplaagd tiental Sparta 18:24

  PEC Zwolle pakt eerste winst tegen geplaagd tiental Sparta

  PEC Zwolle heeft zaterdag op overtuigende wijze afgerekend met het nog puntloze Sparta Rotterdam. Na 45 saaie minuten stond de…

 9. Everton wint ook derde duel en gaat aan kop in Engeland 18:01

  Everton wint ook derde duel en gaat aan kop in Engeland

  Marcel Brands ziet dat het goed is bij Everton. Niet de rode, maar de blauwe formatie uit Liverpool staat momenteel namelijk aan…

 10. 17:33

  Buitenspel: deze spelers kunnen dit weekend niet spelen

 11. Dortmund verliest van Augsburg, Leverkusen gelijk 17:24

  Dortmund verliest van Augsburg, Leverkusen gelijk

  Borussia Dortmund is al in de tweede speelronde tegen puntenverlies aangelopen in de Bundesliga. De titelkandidaat zegevierde…

 12. Hateboer en De Roon fleuren Atalanta-debuut Lammers op 16:59

  Hateboer en De Roon fleuren Atalanta-debuut Lammers op

  Atalanta is zaterdag het nieuwe seizoen in de Serie A begonnen met een doelpuntrijke zege tegen Torino. Mede door doelpunten van…

 13. KNVB reageert: "Meeste fans gedragen zich voorbeeldig" 16:21

  KNVB reageert: "Meeste fans gedragen zich voorbeeldig"

  Sportminister Tamara van Ark liet eerder vandaag in het Algemeen Dagblad kritische geluiden horen over de gang van zaken in de…

 14. Video: Hateboer scoort na bijna anderhalf jaar weer in Serie A 16:04

  Video: Hateboer scoort na bijna anderhalf jaar weer in Serie A

  Hans Hateboer heeft zaterdag tegen Torino voor het eerst sinds 4 april 2019 een doelpunt in de Serie A gemaakt. De…

 15. 'Feyenoord-bankzitter Bozenik in belangstelling Serie A-clubs' 15:59

  'Feyenoord-bankzitter Bozenik in belangstelling Serie A-clubs'

  Robert Bozenik kan Feyenoord alweer de rug toekeren. De spits staat in de belangstelling van Hellas Verona en Cagliari, zo weet…

 16. United ontsnapt na knotsgek einde aan puntenverlies 15:35

  United ontsnapt na knotsgek einde aan puntenverlies

  Manchester United heeft zaterdag na een bizarre slotfase drie punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Brighton & Hove…

 17. Compliment voor Twente-fans: "Ging beter dan bij Feyenoord" 14:57

  Compliment voor Twente-fans: "Ging beter dan bij Feyenoord"

  Joël Drommel vindt dat de supporters van FC Twente zich vrijdag tijdens het competitieduel met FC Groningen (3-1) goed hebben…

 18. Pedersen: "Kudus kan een internationale topspeler worden" 14:27

  Pedersen: "Kudus kan een internationale topspeler worden"

  Mohammed Kudus lijkt zich snel aan te passen bij Ajax. De twintigjarige Ghanees kwam deze zomer voor negen miljoen euro over van…

 19. Koeman ziet zichzelf niet als boeman bij Suárez-vertrek 13:58

  Koeman ziet zichzelf niet als boeman bij Suárez-vertrek

  Ronald Koeman heeft zaterdag vooruitgeblikt op de wedstrijd van FC Barcelona tegen Villarreal. Op de persconferentie ging het…

 20. Kritiek van Commissie Mijnals gepareerd: "Het is geen onwil" 13:24

  Kritiek van Commissie Mijnals gepareerd: "Het is geen onwil"

  Houssin Bezzai kan zich niet vinden in de kritiek op de aanstelling van Frank de Boer als bondscoach van het Nederlands elftal.…

 21. Weer geen basisplaats voor Van de Beek bij Man United 12:58

  Weer geen basisplaats voor Van de Beek bij Man United

  Donny van de Beek begint ook in de tweede competitiewedstrijd van Manchester United op de bank. Tegen Brighton & Hove Albion…

 22. Kritiek op Koeman: "Pff, ik ga zijn naam niet eens uitspreken" 12:30

  Kritiek op Koeman: "Pff, ik ga zijn naam niet eens uitspreken"

  Joaquín Sánchez Rodríguez, beter bekend als Joaquín, bewaart geen goede herinneringen aan zijn kortstondige samenwerking met…

 23. Transferweekje: Aouar, Dest, Koopmeiners en Riqui Puig 12:00

  Transferweekje: Aouar, Dest, Koopmeiners en Riqui Puig

  De transferzomer nadert zijn einde. Hoewel het coronavirus de voetbalwereld op z'n kop heeft gezet, wordt er deze…

 24. Mauro Júnior ontwikkelt zich bij PSV: "Hard werken is belangrijk" 11:42

  Mauro Júnior ontwikkelt zich bij PSV: "Hard werken is belangrijk"

  Mauro Júnior keert zondag terug op bekend terrein. Met PSV neemt hij het op tegen Heracles Almelo, de club waar hij vorig…

 25. Tadic: "Antony heeft potentie om zo goed te worden als Ziyech" 11:12

  Tadic: "Antony heeft potentie om zo goed te worden als Ziyech"

  Antony heeft in zijn eerste maanden in Amsterdamse dienst een goede indruk gemaakt. Zo ook op Dusan Tadic, die denkt dat de…

 26. 'Inter Miami laat oog vallen op Feyenoord-captain Berghuis' 10:57

  'Inter Miami laat oog vallen op Feyenoord-captain Berghuis'

  De toekomst van Steven Berghuis ligt mogelijk in de Verenigde Staten. Volgens Voetbal International heeft Inter Miami de…

 27. Sportminister geeft supporters een laatste waarschuwing 10:30

  Sportminister geeft supporters een laatste waarschuwing

  Als voetbalsupporters dit weekend de coronaregels weer overtreden, dan overweegt het kabinet om fans uit stadions te weren. Dat…

 28. Complimenten voor Eiting: "Aan de bal voelt hij geen druk" 09:52

  Complimenten voor Eiting: "Aan de bal voelt hij geen druk"

  Carel Eiting kende vrijdagavond een geslaagd debuut voor Huddersfield Town. The Terriers veroverden hun eerste punten van het…

 29. Solskjaer: "Getuigt van weinig respect voor Van de Beek" 09:39

  Solskjaer: "Getuigt van weinig respect voor Van de Beek"

  Terwijl clubs Chelsea, Liverpool en Manchester City deze zomer veel nieuwe spelers aantrokken, hield Manchester United zich…

 30. 'FC Groningen meldt zich met tweede bod voor Harroui' 09:20

  'FC Groningen meldt zich met tweede bod voor Harroui'

  FC Groningen heeft de komst van Abdou Harroui nog niet uit het hoofd gezet. De Trots van het Noorden gaat zich dit weekend met…

 31. 'Leeds United troeft Italiaanse clubs af in strijd om Kerk' 08:55

  'Leeds United troeft Italiaanse clubs af in strijd om Kerk'

  De toekomst van Gyrano Kerk ligt waarschijnlijk niet in Italië, maar in Engeland. Leeds United nadert een akkoord met FC…

 32. 'Feyenoord houdt adem in: vertrek Berghuis niet ondenkbaar' 08:40

  'Feyenoord houdt adem in: vertrek Berghuis niet ondenkbaar'

  Met het einde van de zomerse transferperiode in zicht moet Feyenoord rekening houden met het vertrek van Steven Berghuis. Er…

 33. Spoorboekje: Ajax, Cocu en Bosz in actie, Real Madrid en Inter 07:00

  Spoorboekje: Ajax, Cocu en Bosz in actie, Real Madrid en Inter

  Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het…

 34. Gisteren gemist: Derks overleden, zege FC Twente en Sangaré 00:30

  Gisteren gemist: Derks overleden, zege FC Twente en Sangaré

  In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een…

 35. vrijdag 25 september 2020

 36. 'PSV doet met Sangaré volgende miljoenenaankoop' 23:41

  'PSV doet met Sangaré volgende miljoenenaankoop'

  De volgende miljoenenaanwinst voor PSV dient zich vermoedelijk spoedig aan. De Eindhovenaren zijn in een vergevorderd stadium om…

 37. 23:40

  Basisspeler Botman via clean sheet en zege naar Ligue 1-kop

 38. Ergernis over minuten durende VAR-beslissing: "Hiermee stoppen" 23:23

  Ergernis over minuten durende VAR-beslissing: "Hiermee stoppen"

  FC Twente versloeg vrijdagavond FC Groningen (3-1), ondanks dat een geldig lijkende treffer van Vaclav Cerny werd afgekeurd. Dat…

 39. Geplaagd Cambuur haalt uit dankzij Kallon, zege MVV 22:51

  Geplaagd Cambuur haalt uit dankzij Kallon, zege MVV

  Het deze week volop geplagde SC Cambuur heeft vrijdagavond na twee mindere wedstrijden weer eens flink uitgehaald in de Eerste…

 40. Dost draagt met goal bij aan zege op 'Nederlands' Hertha 22:22

  Dost draagt met goal bij aan zege op 'Nederlands' Hertha

  Bas Dost heeft vrijdagavond een belangrijke bijdrage geleverd aan de knappe zege van Eintracht Frankfurt op Hertha BSC. De…

 41. Groningen geeft zege en koppositie cadeau aan Twente 22:05

  Groningen geeft zege en koppositie cadeau aan Twente

  FC Twente is er vrijdagavond in geslaagd om in de Grolsch Veste opnieuw te winnen én de koppositie in de Eredivisie in elk…

 42. Fortuna Sittard laat overbodige Raitanen naar SPAL vertrekken 21:35

  Fortuna Sittard laat overbodige Raitanen naar SPAL vertrekken

  Fortuna Sittard heeft vrijdagavond afscheid genomen van Patrik Raitanen. De negentienjarige verdediger heeft na een stageperiode…

 43. Video: Dost vergroot voorsprong van Eintracht Frankfurt 21:23

  Video: Dost vergroot voorsprong van Eintracht Frankfurt

  Bas Dost leek deze zomer op weg naar de uitgang bij Eintracht Frankfurt, maar is vooralsnog belangrijk voor de Bundesliga-club.…

 44. Letsch keert na negatieve test terug op bank bij Vitesse 21:12

  Letsch keert na negatieve test terug op bank bij Vitesse

  Thomas Letsch keert komend weekend terug op de bank bij Vitesse. De Duitse oefenmeester heeft een negatieve coronatest afgelegd…

 45. Almere City koploper na zege, eerste winst FC Dordrecht 20:43

  Almere City koploper na zege, eerste winst FC Dordrecht

  Almere City FC is in elk geval voorlopig de nieuwe koploper van de Eerste Divisie. De ploeg van Ole Tobiasen had weliswaar de…

 46. Oud-voetbalscheidsrechter Derks (89) overleden 20:13

  Oud-voetbalscheidsrechter Derks (89) overleden

  Voormalig voetbalscheidsrechter Frans Derks is overleden. Op 89-jarige leeftijd in zijn woonplaats Breda is hij vrijdag na een…

 47. Video: KNVB filmt achter de schermen bij eerste werkdag De Boer 20:01

  Video: KNVB filmt achter de schermen bij eerste werkdag De Boer

  Frank de Boer is vrijdag officieel gepresenteerd bij het Nederlands elftal. De bondscoach is de opvolger van Ronald Koeman…

 48. Zeer slecht nieuws voor PSV: Romero rest van het seizoen 'out' 19:34

  Zeer slecht nieuws voor PSV: Romero rest van het seizoen 'out'

  PSV-aanvaller Maximiliano Romero (21) heeft vrijdagmiddag bijzonder slecht nieuws te verwerken gekregen. De spits viel…

 49. Zaakwaarnemer Hendrix: "Tribuneplaats hoort niet bij zijn status" 19:27

  Zaakwaarnemer Hendrix: "Tribuneplaats hoort niet bij zijn status"

  Jorrit Hendrix' zaakwaarnemer kan zich niet vinden in de woorden van PSV-trainer Roger Schmidt. De Duitse coach liet de…

 50. Clubloze Hahn onderging operatie: "Een ingecalculeerd risico" 18:57

  Clubloze Hahn onderging operatie: "Een ingecalculeerd risico"

  Voor de 28-jarige Warner Hahn is het nog onduidelijk waar hij komend seizoen onder de lat zal staan. De doelman vertrok…

 51. Video: Quagliarella schittert in fraaie presentatievideo Candreva 18:28

  Video: Quagliarella schittert in fraaie presentatievideo Candreva

  Fabio Quagliarella (37) kan niet alleen goed voetballen, maar blijkt ook een prima acteur. De spits, die in het seizoen 2018/19…

 52. Burgemeester Tilburg: "Kunnen we betaald voetbal voorzetten?" 18:22

  Burgemeester Tilburg: "Kunnen we betaald voetbal voorzetten?"

  Theo Weterings, de burgemeester van Tilburg, vraagt zich hardop af of het betaalde voetbal in de huidige vorm wel doorgezet kan…

Meer nieuws